تحلیل تکنیکال بیت کوین

در چه وضعین برو بکس، حرفای قبلو که گوش ندادین، ابتدا بررسی کنید بعد اگه تایید کردین وارد این معامله بشین،
ابتدا چارت روی روزانه بذارین ، و از زیر اولین حرکت صعودی در تاریخ ۱۹jun در امتداد ته کندلهای برخورد شده یک ترند لاین رسم کنید
همونطور که میبینین دو برخورد با کف و حرکت به بالا داریم، ولی برخورد اول و حرکت رو به بالا یکم شادوهاش زیاد شده و ممکنه حرکت صعودی مارو تضعیف کرده باشه، من نظرم اینه که این برخورد یکم مشکوکه ولی دوستان یک حرکت میگن محسوب میشه و این برخورد آخری پامپ خواهد داشت، حالا از الان دقیق نمیشه گفت ولی یه چیزایی حدود ۱۹۶۰۰ تا ۲۰۲۰۰ در نظر بگیرین شما ، اگه اهل ریسک باشین کراس ۵ میشه لانگ گرفت ازین محدوده ولی تا کجا؟ دقیقا ۲۷، چقد طول میکشه این قضیه هیشکی نمیتونه بگه ولی برنامه اینه اخبار فاندامنتال میتونه کندتر یا تندتر کنه روند رو
اگر زیر ۱۹ هزار رو دید این تحلیل نقض خواهد شد و روند بهبود بازار خیلی کندتر میشه و شورت گرفتن بیشتر صلاح هست
نقطه ی ورود اگر لانگ خواستیم بگیریم برخورد به محدوده ۱۹/۵ یا ۲۰/۵ اگر ۱۰۰۰ دلار پامپ شد ، یعنی اگر اومدیم رو فرضا ۲۰ هزار دلار رنج زد و رفت ۲۱ از بهترین ارزهای موجود که من پیشنهادم اتریومه لانگ بگیرین، ولی اگر زیر ۱۹ اومد یعنی خط روند شکسته شده و حداقل ۱۷ رو میبینیم ممنون که خوندین لطفا اگر انتقادی داشتین فوش ندین چون دیگه کامنتی از من تایپ نمیشه ولی یادتون بمونه لطفا:anatomical_heart:

شما xrm50نیستی خیلی کاراتون به اون شبیه

همین که ب قطعیت چیزی رو نمیگه ینی یه چیزایی ببخشید البته بارشه