تاثیر جنگ بر بیت کوین

ده ماه قبل گفتم باز تاکید میکنم بیت بعد از هر هاوینگ قیمتش به یک چهارم کاهش پیدا میکنه سال ۲۰۱۷ هاوینگ بود و قیمت ۱۹/۴۰۰ و دوسال بعدش (۲۰۱۸-۲۰۱۹) بیت تا ۳/۴۰۰ اومد و‌بعد دوسال رنج زد و سپس سال ۲۰۲۰ اروم اروم شروع به بالا رفتن کرد و در سال ۲۰۲۱ هاوینگ اتفاق افتاد و بیت سقف جدید ۶۴ هزارو دید و بعدش بیت سقوط کرد تا نزدیکای قیمت یک چهارم که ۱۷ هزار بود الان هم دو سال رنج میزنه و‌از اخر سال ۲۰۲۳ صعود اصلی شروع میشه و بیت در سال ۲۰۲۵ و هاوینگ بعدی سقف ۱۸۰ هزار دلارو تاچ خواهد کرد
پرسود باشید

از سال ۲۰۱۷تا کنون ،افرادی که در این بازار سرمایه گذاری کردن چندین برابر شده اند ،و هیچ قابل مقایسه با چند سال پیش یا دهه ۹۰ نیست دوست عزیز ،شما صحبت از رنج ۲ ساله میزنی،،،فقط کافی اخباری خوب در مورد جنگ ،و اقتصاد جهانی بیاد ،بعد ببین رنجی که شما از اون صحبت میکنید حتی ۱ ماه هم طول نمیکشه

شاید هم چهارصد هزار دلار را در سال ۲۰۲۵ تاچ کنه

اینجا هرکی میاد واسه خودش یه حرف میزنه رو چه حسابی واقعا اگه تو یا دیگران دقیقا می‌دونستن btc کی صعود و کی سقوط که الان همه میلیاردر بودن یع عده اومدن میگن بعدشم اگه قرار باشه هر هاوینگ مثل قبل تکرار بشه اصلا اون ارز باید بندازی دور btc جوریه ک یکدفعه همه رو سوپرایز یا غافل میکنه… الان منم میام میگم با توجه به تحلیل تخصصی باید بیت بیاد رو ۱۰k و بعد صعود اصلی رو داریم خیلی جالبه:joy: سرمایه دار ک میلیون دلار آوردن تو این بازار این حرف رو نمیزنن بعدشم اگه قرار باشه خبری بشه اونای ک پول گنده آوردن سریع خالی میکنن ن یکی مثل منو شما ک با پنجاه میلیون وارد شدیم میام اینجا چنان ترس میندازیم تو دل بقیه که طرف مجبور میشه چقدر ضرر کنه بخاطر نظر ساختگی من تو

من امار و‌نمودارو دیدم شما نم‌دار دیدن بلد نیستی
منم گفتم سقوط قبل ۲۰۲۰ و‌سال ۲۰۱۸ بوده خوندن هم بلد نیستی
سقف رو‌اونچه در نمپدار ثبت میشه حساب میکنن نه تاچش رو
یه مقدار دقت کنید
همینه مدام ضرر میدهید

مطمئنم بالای ۱۸۰ نهایت ۱۹۰ بیشتر شک نکنید نمیره

بشینید نگاه کنید یاد بگیرید

این امار را از کجا اوردی سال 2021 تا 17 نریخت تا 30ریخت و تا 70رشد کرد

بشین نگاه کن تجربه کسب کن

ربطی ب جنگ منگ نداره ارزها تنها یکه تاز وبه هیچ کنش واکنشی بستگی نداره وفقط راه خودشو میره زمان حمله داعش وناامن بودن جهان ازهرکجا یه خبر انتهاری میومد ازفرانسه بگیر تا آمریکا درگیرداعش وجنگ سوریه وعراق بودن.. ولی کک ارزهای دیجیتال هم خیالشون نبود. والخصوص بیت کوین راهشو همچنان درمی‌نوردد… پس نتیجه میگیریم ک ارزهای دیجیتال ناشناخته و غیرقابل پیش بینی هستن ودست نهنگ ها واشخاص عجیب غریب میگرده ماها ماهی های کوچکی هستیم دراقیانوس ارزهای دیجیتال شناوری. وحال بستگی ب شانس مون داره یا خورده شویم یا بخوریم و نهنگ تبدیل بشیم. درود به همه ارزهای غیور وشجاع و پرمغز هموطن