- هشدار * به مبتدی ها اخطار میدم * ، حرف کاربران اپلیکیشن ارز دیجیتال رو گوش ندید، هیچ کس اینجا حرفه ای نیست، حرفه ای ها وقت شون اینجا تلف نمیکنن، سعی میکنن در سایت های خارجی ارز های پر پتانسیل با فاندامنتال خوب رو شناسایی کنن در ای سی شرکت میکنن و ترید میکنن یا دارن رو. نمودار تحلیل میکنن یا اخبار اطلاعات فناوری ارز ها رو دنبال میکنن از سایت های خارجی
همه اینجا مبتدی هستن البته با گرید های متفاوت
یکی از اون مبتدی ها قطعا خود من
ولی اینجا پر از بچه های دبیرستانی هست
مراقب باشید در کل
سلام وقت بخیر ببخشید برای بلند مدت ۱تا ۳ سال کدوم ارز رو پیشنهاد میکنید
خود بیت خیلی خوبه البته برای بلند مدت چون مطمعنا تا ۳ سال آینده قراره خیلی صعود وحشتناکی داشته باشه و احتمال ۸۰ درصد تا سال اینده ۱۰۰ هزار یا ۲۰۰ هزار رو بزنه (ایشالا به امید حق) و همینطور بقیه ارزها هم به نسبت بیت بالا میرن پس اگه سرمایه گذاری بلند مدت میخوای اصلا نگاه نکن به قیمت الانش چون تا سال اینده مطعمن باش تو کانال ۴۰.۵۰ هزار نیست و بیشتره ولی دلار ممکنه خراب کنه که بازم ۶۰ درصد احتمال داره تا ۴۰.۰۰۰ تومن بره چون فعلا به زور نگهش داشتن برای قبل از انتخابات و اینم بازم احتمالِ همه چی ممکنه به ۱ درصد عوض شه اینا که ۴۰ و ۲۰ درصد هستن و بازم به احتمال ۵ درصد ممکنه کشور عزیزمون جلوی ارز های دیجیتال رو بگیره چون فعلا خیلی سخت دارن مخالفت میکنن بازم حالا هنوز از حرفهای ها سوال کن من فقط نظرمو گفتم و احتمال دادم ولی بازم میگم ممکنه همه چی به ۱ درصد عوض شه ولی به امید خدا ریسکش ارزش داره چون اگه قرار بود ضرر داشته باشه که شرکتهای بزرگی مثل تسلا و افراد سرشناس روی بیت سرمایه گذاری نمیکردن
ارز دیجیتال برای بلند مدت فقط بیت کوین، هر چقدر که سرمایه داری فقط اونو بخر و بزار برای بلند مدت، البته بایننس هم خوبه ولی ترجیح من نیست قطعا
شرکت تسلا و بقیه که سرمایه گذاری کردن ولی خیلی راحت میتونن پول شون بیرون بکشن همون جور که سال های قبل از بیست هزار تا رسید به شش هزار ولی خوبی بیت اینکه میدونی هر چی بشه حتی بیاد پایین میتونی انتظار داشته باشی که تا سال دوهزار سی با دریافت پاداش های ساتوشی دستگاه های ماینر قرار انفجار قیمت اتفاق بیوفته