تاثیر تعطیلی بورس بر ارزهای دیجیتال

سلام دوستان آخرای این ماه البته به میلادی ارز دیجیتالی دوج شایدم زودتر یه پامپی داره من این اطلاعات رو از خودم در نیاوردم بابتش به ابوالفض پول دادم نمیگم بیایید دوج بخرید اصلا هم این انتظار بیجارو ندارم ولی طرفی که این سیگنال رو میگه برا هرسیگنال ۳تومن پول میگیره میگه تقریبا هر ۲ماه هم یه سیگنال میده اینجاهم شمارشو نمیتونم بزارم چون پی اممو تایید نمیکنن فقط خواستم بگم اگه کسی پولی داشت که تا یک ماه نیاز نداره بزاره رو دوج
بازهم میگم طرف گفت آخرای این ماه به میلادی شایدم زودتر شایدم یه ۵روز دیرتر خلاصه تو یک ماه این پامپ اتفاق می افته شاید این پی امم یک خانوادرو نجات داد همون برا من کافیه
شماهم سعی کنید به آدمهای نیازمند بگین
البته این هم بگم شاید تو این چند روز یعنی قبل پامپ دوج حتی قیمتش پایین هم بیاد شما سعی کنین به گوش باشین و تو کف خرید کنین
در آخر جان عزیزت اگه تو این معامله که من گفتم سود خوبی بردی ۲کار انجام بده یکی به حیوانات آواره غذا به اندازه ۱درصد سودت غذا بده دومی به خانواده های محتاج ۲درصد از سودت رو ببخش نزدیک عید هستیم دست همو بگیریم خدا صد برابرشو بهمون میده با اینکه میدونم ما ایرانیا همیشه به خانواده های فقیر کمک کردیم جیبتون پر پول فقرا و حیوانات یادتون نره من نوکر همتونم به مولا :folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands:

به کدوم ابوالفضل پول دادی تا اطلاعات دوج را بهت بده؟ این آقا تحلیلگره؟

دمت گرم بامرام من که خیلی وقته دوج گرفتم و الان تو ضررم ولی ایشالا اگه سود داشت حتما این حرفات یادم میمونه و بهش عمل میکنم :folded_hands::heart:

واسه ریپل هم اومدی همین حرف ها رو‌گفتی