پیش بینی قیمت کاردانو تا شهریور

اطلاعاتی در دسترس دارم ، طبق منابع موثق ، تا شهریور ۱۴۰۰ ، کاردانو ، بیش از ۳۰۰ دلار میرسه

اینارو از کجاتون در میارین

عزیز ما از خدامونه ولی سکه های تو گردش و حجم مارکت و ببین میشه تقریبا بیشتر از ده برابر مارکت بیت ی جورایی الان تفکر جالبی نیس البته نظر همه عزیزان قابل احترامه

کل اطلاعاتت رو هزار تومن میخرم

ان شا الله که همینطور میشه که میگی ولی میدونی ۳۰۰ دلار نسبت به قیمت الان یعنی چند درصد رشد . خیلی بعید به نظر میاد .مطمعنا منبع خبریت جنسش ناب بوده یکم هم تو مصرف زیاده روی کرده بوده

میشه اطلاعات دقیقتر بدی

همینجوری که نمیشه بی پایه و اساس همچین رقمی گفت

منم طبق اطلاعاتی که بدست آوردم در مورد این ارز یقین دارم که در هولد بلند مدت سود خوبی میده اما این سودی که شما میگی یه پرواز هزارپایی محسوب میشه و همچین پرواز هایی غیر قابل باور در این تجارت نیست و اگه نیتت کمک کردن به بقیه است لطفا با استناد صحبت کن دوست عزیز تا اگر واقعا این ارز همچین سودی قراره بده فوکوس کنیم روش و بیخود نشینیم به ترید و سودهای کم
۲سوم سرمایه رو هولد کنیم رو کاردانو

ممنون میشم کامل و شفاف جواب بدی عزیز

لطفا میفرمایید منبع از کجاست؟

مگه اینکه توکن سوزی کنه، والا محاله

داداش ازین حرفا نزنین تورو خدا
من خودم از ۲۰ سنت دارنش
یه نفر اینو میبینه میره تمام زندگیشو میذاره پای این فردا افت کنه و زندکیش نابود بشه شما جوابشو میدید
هدف این ارز توی بلند مدت سه دلاره شاید. پنج شش ماه طول بکشه بهش برسه.
اینحا رو عم نکنید مثل بورس

آخه رو چه حسابی؟کدوم منبع؟

میشه بفرمایید که اون منابع کدومند ؟ ضمنا خود مدیران کاردانو میگن که تا پایان سال ۲۰۲۲ قیمت بین ۱۰ تا ۲۵ دلاره !

شهریور ۱۴۰۴ شاید😉

برادر اون بورس ایران از این حرفها توشه و میشه توش شیشتایی عومد این بازار اینه حرفها رو نداره اگه تحلیل داری حرف بزن وگرنه برو همون کلیپای دنیا جهان بختتو نگاه کن