با سلام من در کیف پول تراست 30 ریپل انتقال دادم ولی فقط ده تا هست یهنی اون 20 ریپل چی شده کمک دوستان
سلام از کجا انتقال دادی
یکسری ارزها بابت فعال شدن لینک کیف پولشو چندتا ازت کم میکنه بنظرم اگه تعدادشون کمه توی صرافی نگه داری خیلی برات بصرفه تره و ازت کم نمیکنه
ریپل ۲۰تا کم میکنه و پولکادات ۱ دونه
۲۰ ریپل توی هر آدرس جدیدی که بسازی مسدود میشه پس سعی که فقط از یه آدرس استفاده کنی
دم در وایستادن تو نمیرن ی یاالله بگو میان
سری اول ۲۰ تا کم میکنه ازش
20تاش هزینه نگه داری کیف پوله فقط بار اول کم میکنه
کلا این ریپل خیلی دزده سمتش نرو
اول سلام
دوم اینکه ریپل برای ساخت کیف پول بیست عدد ریپل لازم هست ، هر ولتی برای ساختش (موقع انتقال) کسر میکنه
شما این موصوع رو یاداور باشید که دیگه نسازید در ولت های دیگه ، چون باز مجبور به پرداخت هزینه هستید
بازم تحقیق کنید تا موصوع کامل درک کنید
امیدوارم موفق و پر سود باشید
وقتی واسه اولین بار ریپل انتقال میدی به کیف پولت ۲۰ ریپل هزینه نگهداری از ارز ریپل هست البته این ۲۰ ریپل رو یه بار پرداخت میکنی اگه دوباره ریپل زدی دیگه کسر نمیشه همون مقدار انتقال پیدا میکنه .فقط عاشق اون کسایی هستم که امدن دیس لایک زدن واست هستم میخوام بدونم فازشون چیه
۲۰ واحد ریپل رو بر میداره ،، فینیش ،،، البته برای فعال کردن کیف پول ریپل هست و یکبار اتفاق میفته.. مثل حساب بانکی که باید ته حسابت پول بمونه
بيستا براي فعال سازي ميبره تراست
کارمزد افتتاح کیف پول
سلام ۲۰ ریپل برای حق عضویت در کیف پول بر میداره
اولین بار انتقال میدی کیف پول کارمزد کم میکنه
ریپل برای ساخت کیف پول تو هر ولت ۲۰ تا نیاز داره اون ۲۰ تا واسه ساخت کیف پولت بوده و الان تو فقط ۱۰ تا ریپل داری
سلام
برای بار اول ۲۰تا بخاطر فعالسازی کیف پول کم می کنه
خوده شرکت ریپل فقط یکبار ۲۰ ریپل ازتون کم میکنه به خاطره کارهای اکانتتون
کارمزد کیف پوله برا فعال شدنش همین یه بارو هم ازت کم میکنه
کیف پول ها برای ریپل کارمزد ور میدارن
متاسفانه اون ۲۰ رو دیکه نمی تونید برادید
ولی این کارمزد فقط یک بار گرفته میشه
کارمزد ساخت کیف اولین بار کم میشه تو خود کیف پول هم پیامش هست ۲۰ تا برای یکبار