تحلیل بازار ارز دیجیتال و مدیریت ریسک

سلام
بچه ها پارسال یک بیت ۱۴۰۰۰ دلار به ۳۸۰۰ دلار رسید که خودم جزو کسانی بودم که اگر حرفه ای عمل کرده بودم با سرمایه ای که داشتم میتونستم سه تا بیت داشته باشم ، پارسال هم همین حرف های فضایی شدن های یکسری افراد نادان و غیر حرفه ای و کم تجربگی باعث متضرر شدن خودشان و بقیه گردید
هرکسی در صدی به بی رحمی این بازار اعتقاد ندارد و یا فکر میکند خودش و یا تحلیل گر حرف ای در کریپتو هست این بازار را نشناخته است ، بازاری که دست یکسری افراد خاص مدیریت میشود قابل تحلیل نیست هر کس ادعایی دارد کامنت کند وارد این بحث شویم که به همه روشن شود ( چه کسی میتوانست ادعا بکند ۱۵۰۰۰ دلار ریزش داریم ) (چه کسی میتوانست تحلیل بکند در حال حاظر بعد از صعود به ۵۶۰۰۰ وارد اصلاح شود و در ۵۳۰۰۰ حمایت گردد)

بهترین زمان برای ورود بعد از اصلاح عمده قیمت میباشد که حتی در آن رنج قیمتی هم باید برای خودمان حد ضرر و زیان در نظر بگیریم و استاپ خودمان را با پنج در صد ضرر فعال بگردانیم و اگر صعودی گردید استاپ خودمان را به نسبت صعود با تشخیص خودمان تغییر دهیم

توصیه به دوستان هولدر بعد از آموزش با درصدی از سرمایه مشغول ترید شوید و بعد از کسب تجربه با سرمایه بیشتر ادامه دهید که لااقل از ریزش های عمده با فعال کردن استاپ بیشترین سود را ببرید

موفق باشید

هولدرها به هیچ عنوان وارد فضای ترید نشوند چون متضرر خواهند شد. بمنظور ترید در این بازار تجربه زیادی لازم است. اگر تجربه تان در این بازار کمتر از یکسال است وارد فضای ترید نشوید شاید برخی موارد سود برده باشید ولی سرجمع به احتمال بالای ۷۰ درصد متضرر خواهید شد

سلام دوست عزیز از ۱۵۰۰۰ تا ۵۸۰۰۰ (۳۵۰۰۰ صعود داشته ایم ) اصلاح های عمده ۶۰۰۰۰ بوده کسانی که آموزش و تجربه داشته اند از این نوسانات بیشترین سود را برده اند

کاملا درست میفرمایید آموزش و تجربه لازم میباشد
موفق باشید