سلام دوستان يك سوال دارم لطفا خواهشا درست جواب بديد مسخره بازي نكنيد منم يه مبلغي دارم حدود ٥٠ م نيازي هم بهش ندارم طبق نظراتي كه ديدم يه عده ميگن ديگه الان ارزش ورود نداره بيت كوين يكي ميگه با ٥ م هم ميشه دوستاني كه تجربه دارين اصلا ميشه با اين مبلغ ورود كرد؟چون ميخوام برم اموزش ببينم ممنون ميشم يه راهنمايي كلي و واضح بفرماييد
دوج کوین بخر بزار اونور ، سال بعد ببین چقدر شده
آقا کیوان خرید بزن بعد آموزش ولی سر نترس و دل کنده داشته باش تو که خودت میگی نیازی به این پول نداری فرض کن یک سال تو بانک سپرده گذاشتی
برای نقطه ورودتون باید تحلیل بلد باشید ولی اینکه لا ۵۰ م هم میشه خرید کرد بله با کمتر از این مبلغهم میشه خرید کرد الان با تقریبا ۱۳ یا ۱۴ میلیون میشه ۰.۱ بیت کویین خریداری کرد
اگه پول تون براتون مهمه آموزش ببین بر اساس آموزش هات و دانایی خودت سرمایه گذاری کن اینجا نمیتونی سیگنال درست رو از چرت و پرت تشخیص بدی
میشه کیوان جان ؛
بخر داداش اموزشم ندیدی ندیدی چون اونایی هم که اموزش دیدن بیت کوین جوری خلاف تمام اموزشا عمل کرد که همشون انگشت به دهن موندن ..
اگه میخواین ورود کنید با ۵۰ م خوبه ولی باید صبر کنید بازار ریزشی بشه و اصلاح بخوره بعد ورود کنید در غیر این صورت ضرر میکنید سپس برای مقدار پول وارد شده یه حد سود و حد ضرر خودتون تعیین کنید و حداقل بذارید ۵ ماه پولتون بخوابه . پیشنهاد من به شما خرید آلت کوین های ارزشمند هست چون با ۵۰ میلیون سود زیادی توی بیت کوین بدست نمیارید و پول شما مثل خرید یک آجر از یک کاخ می مونه اما با خرید الت کوین هایی مثل بایننس که پشتوانه خوبی هم داره میتونید نهایت سود رو بدست بیارید و یک زمین بزرگ آینده دار بخرید. موفق و پرسود باشد انشاالله
الان شاید زمان خیلی مناسبی برای خرید بیت نباشه، هفته پیش تا چهل و سه هزار پایین اومد… فکر کنم باز اصلاح داشته باشیم… عجله نکن فعلن
بله دوست عزیز شما با ۲۰۰هزار تومانم میتونین ورود کنین ! بهترین کار همینه که برین اول اموزش ببینید بعد با تکیه به دانش خودتون ترید کنید ! ایشالا موفق و پرسود باشید همیشه
سلام خب دوست عزیز این به استراتژی شما برمیگرده. بیت ارز مطمئی هست ولی با پول کم سود انچنانی نمیده. یه حساب کتاب بکنی میفهمی چی میگم. ولی میتونی bnb بخری یا dot بخری یا etrبخری اینا هم ریسکشون کمتره ولی سود بیشتری بهت میدن ولی باز خودتون میتونید تصمیم بگیرید برای سرمایتون. این نظر شخصی منه.