فروش ریپل توسط جد مک کالب

:speaker_high_volume: جد مک کالب 108 میلیون دیگر از دارایی ریپل خود را به فروش رساند :double_exclamation_mark:
:small_orange_diamond:داده های به دست آمده از #XRPscan نشان می دهد، طی هفت روز گذشته، جد مک کالب، موسس شرکت ریپل، بیش از 108 میلیون دیگر از ارزهای #XRP از کیف پول “tacostand” خود را به فروش رسانده است.
:small_orange_diamond: در نیمی از این تراکنش ها، هر کدام 13 میلیون #XRP و در نیمی دیگر، 18 میلیون #XRP معامله شده است. ارزش این تراکنش ها با توجه به قیمت فعلی ریپل، رقم سرسام آور 252301364 دلار می باشد

لعنت خدا بر کمیسیون بورس آمریکا و این جد مک کالب لعنتی که هرچی ضرر دادم تو ریپل اینا مقصر هستن
اگه این این شکایت نبود زمانی بیت بیست هزار دلار بود ریپل رو شصت سنت بود اگه شکایت نمیشد الان راحت سه دلارو رد کرده بود ای لعنت بهت امریکای لعنتی مرگ بر امریکا
ولی ایمان دارم ریپل تا سال دیگه ۵ دلارو رد میکنه چون بشدت تیم قویی و با سوادی داره با برنامه ریزی حساب شده و و اینکه ریپل خیلی ارزشمنده و متمرکزه دولت ها با ارزهای غیر متمرکز مخالفت چون نمیتونن کنترلش کنن پس ریپل یکی از چند ارز دیجیتال آینده داره
ریپل هیچ وقت توکن سوزی نمیکنه هیچ وقت جون دونه بدونه ریپل ارزشمنده
اینو از من به یادگار داشته باشید

عزیز من اون همه ریپل که فروخته شده حتما ی کسی خریده دیگه…
یعنی شما میگی اونهایی که خریدن نفهم بودن؟؟ تفکر

بهتره بگی تیم دزد داره.واقفا فکر کردی کمیسیون امریکا رو غرض ورزی اومده گیر داده.اقا تخلف کردن.یا باید جریمه بدن یا توکن سوزی .کا متاسفانه چون پول من و تو براشون مهم نیست و خودشون دارن توسط شرکتشون و موسسات برنامه هاشونا پیش میبرن.