استیک کردن کاردانو و پاداش

استیک کنی دوره ایی بهت جایزه میده هردوره هم ۵ روز یعنی در ماه ۶بار بهت جایزه میده ولی دقت کن ولی سه دوره اول هیچی نمیدن بعد از سه دوره شروع میکنن به جایزه دادن و هر دوره هم چهارونیم درصد کل کاردانوهایی که داری…این بحث دوره بود…اما؛
سالانه ۵درصد هم میدن …یعنی کل کاردانویی که داشتی + جایزهای هر دوره ایی که گفتم پاداش میدن=
کل کاردانو میشه اخرسال جمع کرد.‌‌.پس این نوع استخراج کاردانو میگن ولی با خریدن و سهیم شدن در استخرهای کاردانو…مثل اتریوم نیست استخراجی با برق باشه…خیلی ها نمیدونن که پاداش کاردانو اینجوری محاسبه میشه…
یاحق ..
پرسود باشید

تو قسمت داشبورد من Available funds فعال کردم و دو قسمت پایین ترش Total Delegated فعال کردم و کمی پایین ترش Stake pool delegated فعال کردم و کمی پایین ترش (music) یه کد داده آیا درست استیک کردم سود سالانه و دوره ای و جایزه سهم بهن تعلق می گیره یل که نه

ممنون میشم جواب بدی جایزه سهم و سود دوره ای و سالانه شامل ما میشه یا که نه درست استیک کردم اصلن یا که نه

ممنون بابت توضیح و راهنمایی بسیار مفید شما…
دمت گرم.:folded_hands::rose::rose:

خیلی بد استیک کردی چون هم خودت و هم داشبورد را به نابودی کشوندی چون بلد نیستی استیک کنی و متاسفانه خیلی ها مثل شماها گند میزنید به این جور بازارها…
ان شاءالله دفعه دیگه ضرر نکنی-دقت کن.