اهمیت اتریوم

سلام دوستان از روی دل سوزی میگم فقط روی کوین هایی سرمایه بزارید که کمترین توکن کمترین قیمت کمترین هزینه انتقال و صرافی معتبری پشتش باشه مثال : ارزbnb یادتونه ۴۰ دلار بود در مدت یه هفته ۲۵۰ دلار شد .بعد از صرافی بایننس که توکن اصلیش رشدشو کرد نوبت میرسه به صرافی دوم جدول توکن اصلیشو بخرید بسیار زودتر جواب میگیرید تعصب روی توکن و اسم نداشته باشید اگه حرفی که میگم قیر منطقیه بگید بخدا ایاس خوبه اما تا ایاس بخاد بشه ۱۰ دلار ارزهای یک دلاری بازار ۱۰۰ دلار شدن توجه کنید بین ارزها بیشترین رشد مربوط به ارزهایی هست که با اسم صرافی های برتر لیست شدن بنده پیشنهادم صرافی دوم جدول ونوسه و توکن اصلیش بالا پایین بسیار خوبی داره همه جا گفتم بخدا تبلیغ نیست چون میدونم کل کشور ما هم بخرن نهایت ۵ درصد تاثیر بزاره چون بازار جهانیه .مثال به ارز کمپاند نگاه کنید ارز bnb و به نظر بنده ونوس ابتدای رشدشه هر صرافی شاید ۱۰ تا توکن بزنه اما توکن اصلیش بیشترین رشدو میکنه .یا علی

یعنی میگی تو ضرر ولش کنیم

نه داداش . به یه قیمت معقول که رسید بخشیش رو بفروش ارزه دبگه بخر

اره برادر من وقتی اینجا توی ضرر هستی و باید دوماه منتظر باشی خب روی یه کوینی سرمایه بزار که بجای دو ماه چند روزه سرمایتو برگردونه سرجاش که هیچ بالاترم بره ارزه دیگه ای هم به اسم znn بسیار اینده داره البته خودم نخریدم و ندارم ازش اما ارز خوبیه حده اقل سگش به ایاس شرف داره ولی به نظر بنده پشت ونوس اعتباره خوبی هست اسم خوبی داره توکن کم صرافی برتر رشد سریع بببن دیشب این پیامو گذاشتم ۴۵ دلار بود الان چنده به نظرت چقدر از خسارتت جبران شده بود؟ بد میگم بگو بد میگی.