بازار جهانی ارزهای دیجیتال و بورس تهران

ای مردم ایران اینجا بورس تهران نیس یهو بریزه بره اصلاح اینجا جهانیه ناموسا دست ایرانیا نیس:joy::joy::joy::joy: نظرات بورسی رو ندید اونا واسه شپنا و شبندر بودن ن اینجا

چرا داداش اینجا ریزشای بدتر از بورس ایران داره اما قانون و قاعده داره و هر ریزشی برگشتی هم داره اینجاشه که با ایران فرق داره

اتفاقا همینطور که ارز دیجیتال ها،شارپی میرند بالا،اگر شروع به ریزش کنند ریزششونم یهویی و شارپیه،شماها هنوز ریزش ارز دیجیتال را ندیدید. سوابق گذشته را نگاه کنید و همینطور تایید یا رد نکنید ،من خودم هنوز جرات ورود نکردم با اینکه بیش از سه ساله دنبال میکنم ،اما منظورم این نیست که وارد یا خارج شوید بلکه اگر میخاین وارد شید با دید باز وارد شوید. وارد شدن به ارز دیجیتال و خرید و فروش اختیاریست.:folded_hands:

داداشم ۴ روز تازه فهمیدی بورس و بیتکوین چیه نیا نظر بده دیگه
ی نگاهی هم به گذشته چارت بنداز ببین ۲۰۱۷-۲۰۱۸ چه خبر بوده
متنفرم از اینایی ک میگن اینجا بورس ایران نیست فلان بشه بهمان بشه
مگه کنترل بازار دست توعه که بیخودی با نظرات کوچه بازاریت سرمایه مردمو به بازی میگیری؟
به موقعش اینجا هم از بورس ایران بدتر میشه مهم اینه ک آدم طمع نکنه و بعد از هر سود منطقی سیو سود کنه نه ک با شعار امثال تو سرمایشو بیاره تو این فضا یا هر فضای دیگه ای به باد بده چون اکبر آقا بقال گفته اینجا خعلی خوبه مثل بورس ایران نیست

از من به شما نصیحت تمام بازارهای مالی مثل بورس ایرانه مگر اینکه شما همراه جمعیت حرکت نکنید
اکثریت هیچوقت توی بازار سود نمیکنن اینو اگه یه ذره به ساختار بازارها فکر کنید میتونید خودتون استنتاج کنید
واسه اینکه اکثریت سود کنن باید پول تولید شه توی بازار پول تولید نمیشه فقط از جیب اکثریت هیجان زده میره به جیب اقلیت همین

عرضه اولیه‌هایی که بهمون انداختن :neutral_face::slightly_frowning_face:

ولش‌ کن همینان یهوو قیمت پایین میفروشن اینجور موقع ها من همرو تو صرافی ایرانی میخرم

گل گفتی ! بورسو به گند کشیدن اومدن اینجا رو به گند بکشونن.

عالی گفتی دمت گرم