لطفا یکی منو راهنمایی کنه . چطوری میتونم صرافی بایننس رو نصب کنم .داخلش رفتم ایمیل و پسورد میخواست زدم بعد شماره موبایل میخواست کد ایران رو انتخاب کردم بعد که اوکی کردم یه پیغام اومد ۸خط انگلیسی نوشته بود که آی پی آدرس نوشته بود . کشورهای دیگه هم که انتخاب میکردم قبول نمیکرد. یه ایمیل دیگه هم ساختم ولی بازم نشد باید چکار کنم؟؟؟ ممنون میشم جواب بدین؟؟؟؟
با اون ای پی دیگه نمیتونی ثبت نام کنی باید وی پی ان ای پی ثابت داشته باشی یا وی پی اس که معمولا پولیه اصلانم نباید وی پی انت قطع بشه وقتی تو سایتی وگرنه پولتو بلوکه میکنه
سلام
به خاطر تحریم ها با آی پی ایران نمیتونی ثبت نام کنی
یا باید سرور مجازی تهیه کنی
یا یک نوع مودم که با تغییر آی پی کشور رو تغییر میده
که هر کدام حداقل ماهی بین ۳۰۰تا۴۰۰ هزار هزینه دارند
میتونی تو صرافی کوینکس ثبت نام کنی که برای ایران تحریم نداره و دیگر نیاز به این همه هزینه نیست
عزيزم اگر بلد نيستي قبلش آموزش ببين،با شماره تلفن نميشه،بايد با ايميل ثبت نام كني و vps داشته باشي،سايت بايننس ايران رو تحريم كرده و بايد با فيلتر شكن ثابت وارد شي،اگر نميتوني با همون صرافي هاي ايراني كار كن
مگه نمیدونین آی پی ایران و قبول نمیکنه.باید از وی پی اس یا وی پی ان با آی پی ثابت استفاده کنین.اموزشها در گوگل و یوتیوب هست
ای پی ایران بلوک. باید وی پی اس بخری با ای پی ثابت اروپا بری بالا.دیگه هم بی خیال اون اکانت شو چون بلوکت کردن
بایننس تحریمه برای ایران دوست عزیز با شماره مجازی ایپی ثابت برو ثبت نام کن نتم سرعت زیاد ایپی ادرسم دقیق یکی خطرشم بالاست ممکنه بلوکه ارزو رفیقم سرمایه زیاد داشت بلوکه کرد نداد ولی من زیاد شرمایه تش نداشتم بعد از شناسایی ایرانی بودنم یه پیغام به پشتیبانی دادم گذاشتم تا بیست چهار ساعت حسابمو خالی کنم
با فیلتر شکن ای پی ثابت برو.
با ایمیل ثبت نام کن
اشتباهت همین بوده دیگه ، باید اول یه وی پی ان آی پی ثابت بخری مدت دار باشه خیلی بهتره یا یه vps بعد که مطمئن شدی آی پیت درست شده اقدام کن ، شماره موبایلم انتخاب نکن ایمیل را انتخاب کن
اولا کهبا ای پی ایراننباید ثبت نام کنی. دوما فقط ایمیل کافیه و شمارهتلفن نمیخواد. حتما بعد از ایجاد اکانت از ای پی استیبل و خارجی استفاده کنید. از شرکت های معتبر وی پیان تهیه کنید واز وی پیان های رایگان استفاده نکنید.
به علت تحریم نمیتونی در این صرافی ثبت نام کنید مگه اینکه یک vpn معتبر بخری و وارد شی که کار خطرناکیه و هر لحظه ممکنه مسدود و داراییت تو این صرافی از بین بره
باید فیلتر شکن با ای پی ثابت بخری
ایران تحریم هست
توی یوتوب یا گوگل بزن ویدیو اموزش ثبت نام بهت میده
هم باید بگیریVps
سلام برادر اضلا نباید شماره تلفن بزنی که معلوم بشه از, ایرانی. فقط با ایمیل باید تبت نام کنی. موقع تبت نام باید فیلتر شکن داشته باشی و با ای پی تابت وارد بشی که نشناسه از ایرانی یکم تحقیق کن