نمیدونم داستانش چیه لعنتی مقاومتش خیلیه، من تعداد ۱ میلیون دارم ازش حس میکنم بعد دو سال نهایت بشه ۱۰۰۰ تومان قیمتش ولی تا میتونم دارم میخرم تمرکزم گذاشتم رو این ارز، اتر استخراج میکنم تبدیل میکنم به بیت تورنت ریسک کارم بالاس ولی خب شایدم خوب سودی داد
با ماینر استخراج میکنی؟
تا یک سال دیگه چقدر بالا تر میره؟
سلام ببخشی ی سوال،
با چ کارت گرافیکی و چند گیگ استخراج میکنی؟ میخواستم ببینم استخراج کردن می ارزه واینکه درماه چند دلار استخراج میکنه .آخه منم میخوام کارت گرافیک بگیرم ولی دو دلم …اگه راهنماییم کنی ممنون میشم🙏
واقعا اتر و تبدیل به این میکنی من زیاد تو این بازار نیستم ولی حتما حتما به پشت پرده و نقش و رابطه بین ارزا توجه کن این ارز تحت شبکه ترونه ترونی که به ساکن بودن برای منی که دو روزه اومدم تو این بازار میشناسمش منم این ارزو داشتم ولی شما تو ذهنت یه خیالاتی میکنید که اگر اینجوری بشه چی میشه ولی تو این فاصله شما فقط زمان رو از دست میدین و رقبا گوی سبقت رو میگیرن پیشنهاد میکنم حداقل مقداری از سرمایتون رو روی chz و البته TFUEL که البته الان پامپ شدیدی شده ولی بنظرم کاربردش این اجازرو میده که همیشه رشد رو داشته باشه بزازید حتما تاثیرش رو میبینید
سلام داش
چطوری اتر استخراج میکنی؟؟
داداش با چه ماینری کار میکنی ؟؟
زمان فروش بیت چقد ترون لازمه میدونی؟
کارت گرافیک rx580
الان بخوایی کارت بخری اصلا به صرفه نیس، با ۱۵۰ میلیون میتونی ۵ تا دونه کارت بخری الان که در ماه ۱۳ میلیون برات میندازه که بستگی به قیمت اتریوم داره ولی الان دیگه خرید کارت و استخراج به صرفه نیس چون کارت گرون شده خیلی