سلام خدمت همه دوستان عزیز و محترم.ممنون میشم راهنمایم بکنید.من تعداد ۲۰۰۰ کاردانو هولد ۵ ساله کردم.به نظرتون بصورت پله ایی خرید کنم یا اینکه رویه ارز های دیگه سرمایه گذاری کنم?
هولد ۵ ساله فقط به درد بیت کوین میخوره بقیه ارزا تا ۵ سال دیگه هزار چرخ میخورن
الگوراند و ویچین رو هم برا بلندمدت مطالعه اگه خواستی بگیر
اول مطالعه،با پرسش از دیگران ب بیراهه میرین
خرید کردی یا میخوای خرید کنی!؟
سلام به نظرم روی چنتا ارز سرمایه گذاری کن.اگه بره بالا که نوش جونت
اگه هم ضرر بده که در دراز مدت اصلا ضرر معنایی نداره که بازم حداقل ارزهای دیگه ای که گرفتی ضررت رو جبران کنه.کلا تک ارزی ریسکه
خب همه کارشناسا میگن برا هولد کردن سبدهای مختلفی داشته باشین . مثل اتر کاردانو پولکادات
روی ارزای دیگه تحقیق کن بعد
سلام دوست عزیز به نظرم کل سرمایتو روی یه ارز متمرکز نکن یه سبد چنتایی از ارز های مختلف درست کن و توش ارز هایی که با تحقیق خودت حدس میزنی آینده دارن و ممکنه سریع رشد کنن قرار بده تا اگه روزی توی یک یا چنتاش ضرر کردی یکیش حداقل بتونه جای ضرر هاتو پرکنه پرسود و موفق باشید
سلام دوست عزیز هیچ وقت سرمایه تو روی یک ارز قفل نکن اگه هولدری.سعی کن برای خودت سبد درست کنی .ارزهایی رو انتخاب کنی که تو بلند مدت سود آوری داشته باشه.حتما تحقیق کن بعد خرید بزن.حواست باشه به سیگنال های کسایی که از سره بیکاری و تفریحی میدن توجه نکنی.با چندتا از تحلیل گرای حرفه ای مشورت کن.انشالله سود خوبی میبری.
به نظر من کلا پولت رو ببر رو winkسرمایه گذاری کن
دوست عزیز سلام
برای هولد بلند مدت یک ارز هر زمان که ورود کنید خوب هست و نیازی به خرید پله ای نیست
اما اگر به قصد هولد زیر یک سال و یا حتی تریدینگ خریداری می کنید حتما بصورت پله ای ورود کنید و با توجه به نمودار ارز در سقف قیمتی ورود نکنید
پرسود باشید
سلام … همه رخت هاااات رو روووی یه طناب پهن نکن کلا توو زندگی
سلام اقا مسعود حتما یه سبد واسه خودت درست کن و چند تا ارز عالی مثل همین کاردانو توش بنداز