خرید دوج کوین و دیدگاه بلند مدت

سلام دوستان من 170 میلیون دوج خریدم که میانگین خریدم 1700 تومان هست من وارد نیستم ولی 90 درصد این ارزها و که چک کردم دیدم طی یکسال 10 تا 30 برابر شده وبعضیها هم حتی بیشتر فکر میکنم اگر برای سرمایه گذاری بلند مدت این ارزها رو بخرید عالیه مخصوصا دوج که خیلی از سرمایه داران و شاغلین کسب کار بزرگ از این ارز حمایت کردن برای من خیلی جالبه این سرمایه گذاری حتی 2 برابر شدنش.
من ب دوستان توصیه میکنم عجول نباشید و ب دید بلند مدت سرمایه گذاری کنید آینده در دستان ماست. موقق و پیروز باشید

انشالا سود خوبی گیرت میاد منم از دوج داران هستم و از دویست تومنی دارمش و هرروزم اصاف میکنم اما بهتره کل سرمایه ت رو روی یه ارز نزاری و سبدت رو از چند ارز مثل بایننس کاردانو اتریوم بیت و کنارشون دوج تشکیل بدی .
منم وقتی تجربه اولم بود اشتباها کل سرمایه ام رو روی یک ارز گذاشتم چون قیمت اومده پایین کلا پولم قفل شد ، نه میشد بفروشم نه نوسان گیری کنم.

ازدلایل اصلی رشد رمز ارزها کرونا بود.مردم بیرون نمیان و همچی مجازیه.
اگه محدودیت کرونایی برداشته بشه مطمئن باش که همشون میریزن.

کار خوبی نکردی کاش حداقل یه کم تحقیق میکردی می فهمیدی چ ارز هایی تو بازاره نشستی پای دوج ک چی بشه؟؟؟؟

سلام بررگوارمن پیام توخوندم وموافق حرفات هستم میشه راهنمای کنید ازکجا وباچه روشی خرید کردید ودرچه کیف پولی نگهداری میکنید

وارد نیستی بعد رفتی ۱۷۰ میلیون دوج خریدی؟

اینده در دستان لهنگ هاس😆

پولاتو تو یه ارز جمع نکن سبد ارز داشته باشه مثل اتر چلیز کاردانو پولکات

سلام این دوج راحت تر دو یاسه برابر میشه تا بیت چون مبلغش کم است ووقتی میخری تعدادش هم زیاد است پس پول شما هم ۲و۳ برابر میشه ولی بیت اینجور نیست با چند ماه صبر پولدار شوید.به امید خدا

دوست عزیز، حداقل 3 تا 5 میلیون تومان هزینه برای آموزش می دادی، با چه ریسکی صد و هفتاد میلیون تومان آن هم فقط دوج خریدی، همیشه همه ی تخم مرغ ها را در یک سبد نگذار، امیدوارم دوستانی هم که همیشه به دنبال سیگنال هستند یا همیشه در حال سوال کردن هستند، کمی وقت بگذارند هم کتاب در خصوص بازار های مالی بخوانند و هم آموزش درست در زمینه بازار های مالی ببینند