ریزش بیت کوین

با سلام و درود فراوان بر همگی دوستان. تشکر از همه دوستان بابت پیام‌های تشکر آمیزشان، از پیام‌های شما عزیزان متشکرم.
دوستان نگاه نکنید به این که BNB در حال نوسان و اختلاف است این طبیعت هر ارز معتبری است.

اما دو خبر خیلی مهم و معتبر براتون میذارم. از یک منبع عالی

1:تااواسط فروردین بایننس قیمتش بین 1000 تا 1500 دلار باید برسه و میرسه. شک نکنید یعنی تا 8 برابر قیمت کنونی
2: خبر مهم دیگه اینکه دوج کوین از همین قیمتی که هست بزودی تا 5 برابر رشد قیمتی خواهد داشت. سعی کنید اگر دارید هولد کنید و اگر ندارید مقداری بخرید.

3: در هفته آینده و شاید بزودی BNB جایگاه اتریوم را خواهد گرفت و رتبه دوم خواهد شد. این مطالب بالا هیچ گونه سیگنال خرید و فروش نیست و بنابر نظر خودتون عمل کنید.
:ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::+1::+1::+1::heart::blush::joy::seedling::seedling::seedling::seedling::seedling::seedling::seedling::seedling::seedling::seedling::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::heart_eyes:

این منبع خبرت از کحاس مثلا:joy::joy::joy:

دروغ گفتی شاخدار از نوع عجیبش!!! ولی عمو جون اینجا بورس ایران نیست که با دروغ هات بخوای ارز دلخواه تو رو بخرن که بالا بره!!! اوشگول اینجا بازار جهانیه بفهم اینو اشک

گفتی دو خبر چرا ۳ تا شد خبرات.

فعلاً بیا کنار زیر بهمنش نمونی:grin::grinning_face::grinning_face::grinning_face:

احتمالا از ادمینای کانالای بورسی تلگرام باشی :joy: مردمو بدبخت نکن

اقای اصفهانی شما لطف کنید تحلیل خودتون رو بزارید حالا یکی مثل من قبول دارم بعضی از دوستان هم مثل همیشه بجای اوردن دلیل و برهان برای نفی گفته های شما دارن جوک میسازن ، ولی شما ادامه بده

من ک از صعود و وموج بایننس جاموندم امروز ٢٨٣خریدم الانم تا کف رفته :pensive_face:از شانس منه
کاش زودتر تحلیلهارو میدیدم قبل خرید بازم مرسی که سیگنال میدین به بقیه اونم درست و واقعی
ادمین تایید کن پیاممو این چندمین پیاممه میزارم تایید نمیکنی😡

منبع خبرتون کجاست به منم بگید کلی ضرر کردم

امیدوارم همینطور باشه
من که کلی ضرر کردم خیلی
خبرهاتونو از کجا میگیرین به مام بگین

کارت درست دادا،من موافق همه حرفاتم،لایک داری میلیاردی.

به اینایی که بی ادبی میکنن توجه نکن ما که استفاده میکنیم از تجربیات شما.