مشکلات کارمزدی

سلام من یه مشکلی دارم ممنونم میشم کمک کنید
من یه مقدار تتر بر پایه اتریوم دارم که میخاستم از کوینومی بفرستمش توی کیف بایننس که هزینه انتقالش با اتریوم هست و زیاده هزینه انتقالش، بعدش هم نمیدنم اگه بفرستم توی بایننس برای خرید مثلا بیتکین دوباره هزینش بالا خواهد بود یا نه؟ یعنی اونجا هم بر اساس اتریوم هست کارمزدش؟
یه کار دیگه که میتونم بکنم توی خود کوینومی این تتر رو تبدیل کنم به بیتکین که هر چند هزینه تبدیلش دوباره بالا هست ولی فک کنم چاره ای نیست دیگه
فقط نمیدونم اگه تبدیل کنم به بیتکین اونوقت هزینه های انتقالش و شبکه انتقالش چطور هست؟ گیر نیفتم دوباره؟:woozy_face::woozy_face::woozy_face:

به تتر بر پایه ترون تبدیل کن یا به خود ترون من از صرافی ایرانی ترون میزدم به کوینکس فقط هزارتومن مالیات میگرفت اگ بیت بزنی فک کنم ۵۰۰ هزارتومن مالیات بدی دقیق مطمعا نیستما ولی از صرافی ایرنی اینقد میخاست

تتر ERC کارمزد خیلی بالایی داره سعی کن تتر TRC استفاده کنی فقط ، صرافی بایننس هم برای تبدیل کارمزد ناچیزی میگیره و مثل انتقال از کیف پول اینقدر کارمزد نداره بفرست بایننس اونجا تبدیل کن یا اگر نمیصرفه توی کیف پولت به ارز های کارمزد پایینی مثل دوج یا ریپل یا ترون تبدیل کنی