دوستان دیروز اینجا یه نظر سنجی گذاشتم که تعداد هولدرها و تریدرهای اینجارو بدونم. بالای ۲۰۰ نفر هولدر و ۷۰ نفر هم تریدر بودن.همونطوری که حدس میزدم متاسفانه بیشتر افراد در اینجا هولدر هستن. حالا چرا متاسفانه؟ چون افرادی که سرمایه گذاری بلند مدت میکنن حوصله تحمل استرس های زیاد رو ندارن و ترجیح میدن با اعصاب راحت تری پولشونو ذخیره کنن و بعد از چند ماه یا چند سال پولشونو با سود برداشت کنن. اما متاسفانه میبینیم که این افراد هر یکساعت میان اینجا کامنت میذارن که عاااای ریخت بدبخت شدیمو عااااای صعود کرد خوشبخت شدیم. دوستان عزیز لطفا دقت کنین که هر کدوم از این نوساناتی که در طول روز بارها اتفاق میوفتن چکشیه که به اعصاب خودتون میزنید و عمرتون کاهش پیدا میکنه. شما نهایت هفته ای دو بار باید بیای وضعیت رو چک کنید نه روزانه و ساعتی. این پیج ها و کامنتها و تحلیل ها برای افرادی هست که ترید میکنن و باید هر ساعت یا هر یه ربع معاملاتشونو بازو بسته کنن. یکم به فکر خودتون و سلامتیتون باشین تا از سرمایه گذاریتون لذت ببرین. اگه تریدر باشین وقتی ریزش هم اتفاق میوفته چون میتونید سود دریافت کنید خوشحال میشید از صعود هم خوشحال میشید. اما اگه هولدر باشید از ریزش ها استرس میگیرید. پس نیازی به چک کردن مداوم ندارید.
درود به شرفت حرف دل نود درصد از ارز دیجیتالیها رو گفتی،فکر کردن بورس ایرانه اینجا برو آقا تا سال بد اصلا نگاهم نکن بهش،،،پر سود و موفق و سربلند باشید
بنظرت هولد خوبه یاترید
ایشالا همه از سرمایه گذاریمون لذت ببریم نه استرس
انتخاب نوع سرمایه گذاری بستگی به شخصیت خودت داره. اگه ادمی هستی که کلا حوصله نداری یا دنبال به چالش کشیدن خودت و سرمایت نیستی و فقط میخوای بعد چند ماه یه سودی بیاد روی پس اندازت قطعا باید هولدر باشی. اما اگه دنبال هیجانو چند برابر کردن پولت توی یه مدت کوتاه هستی و ضرر کردنا و کم شدن سرمایت تا مرض سکته نمیبرتت، میتونی بری آموزش ببینی و تریدر بشی.
فکر نمیکنم دوست عزیز نظرتون کاملا صحیح باشه من چند ماهی بیشتر نیست خرید ارز انجام دادم و جز هولدر ها هستم واین به معنای بی حوصله بودن و بی تحمل بودن من نیست من صرفا برای اینکه بیشتر بدونم یا بفهمم اینجام تا در آینده وقتی با تحقیق های بیشتر و همچنین نتیجه گیریهای شخصیم از صحبت های دوستان در خودم دیدم که میتونم ترید کنم انجام بدم. پس ممنون میشم نظر شخصیتون و با همه نسبت ندید ممنون
داداش هولد کردن رو چ ارزایی رو توصیه میکنی ؟؟ ی راهنمایی کن