ارز دیجیتال وینک که با نماد WIN نیز در بازار ارزهای دیجیتال شناخته میشود، نوعی رمز ارز یا دارایی ارزهای دیجیتال است که تا به اینجای کار توانسته در جذب مخاطب و سرمایه گذار به نحو مطلوبی موفق ظاهرشود. قیمت وینک در حال حدود۰.۰۰۰۲۵۸ دلار است. رتبه ارز دیجیتال وینک در بازار رمز ارزها 375است. این ارز دیجیتال در حال حاضر توانسته حدود 0.003 از کل سهم مبادلات و سرمایه بازار ارزهای دیجیتال را تصاحب کند. این ارز دیجیتال به لطف برخورداری از حجم مبادلات 43 میلیون دلاری خود در روز، نوید رشد و افزایش قیمت و ارزش خود در بازار رمز ارزها را میدهد. بسیاری از دادههای محاسباتی و تحلیلهای بلند مدتی که درباره آینده این رمز ارز وجود دارد، بر این باورند که ارز دیجیتال وینک در چند سال آینده افزایش قیمت قابل توجهی را تجربه خواهد کرد. اگر علاقه مند به سرمایه گذاری بلند مدت در حیطه ارزهای دیجیتال هستید، ارز دیجیتال وینک یک انتخاب بسیار مناسب برای سرمایه گذاری به حساب میآید. هر چه زودتر در زمینه ارز دیجیتال وین سرمایه گذاری کنید تا در بلند مدت سود بیشتری از این رمز ارز به دست آورید.
مطمعنا همینطور خواهد بود؛؛؛من خودم چیلیز۳۰۰ تومنی رو نخریدم والان خوب حق ندارم چیزی بگم؛؛؛؛بهر حال وین هم مثل لوگوی سکش که داره چشمک میزنه واقعا داره به همین موضوع اشاره میکنه که بزودی حسرتش برا یه عده میمونه و خیرش هم برا یه عده دیگه که فاصله ی بین این دو فقط “”“صبره”“”“
”
دقیقا دو هفته پیش بین ترون چیلیز و ویچین مردد بودم و پولو نصف کردم نصف ترون خریدم نصف ویچین چیلیز نخریدم همونم ک نهریدم رفت بالا ولی خدا بزرگه این شد ک این ارز سر راهمقرارگرفت معطل نکردم خریدوزدم این ارز تازه پروژهاش داره راه میوفته یکی از پروژهاش قرار داد با لیگ اروپاست همین ی پروژه برای رشد این ارز کفایت میکنه