پیش بینی قیمت و سودآوری از ارز

سلام دوستان اگه یادتون باشه سه چهار روز پیش گفتم قیمتش ۱۷ یا ۱۸ هزاره دو سه نفر از بی تجربگی مسخره کردن .خلاصه بگزریم ایشالا که همه تو سود باشن مثل من عشق کنن.میخوام الان اینم بگم که با توجه به حجم معاملات و بازرش الان باید قیمتش یک دلار و هفتاد سنت باشه ۱.۷۰
ایشالل تا ۴ یا ۵ روز دیگه این قیمتو میزنه خیالتون راحت
بازم یه سری تازه وارد بیاید کامنت منفی بزارید واسم عجله کن خخ:grin::grin:.اونایی که با تجربه و قدیمی بازرن منو میشاسن و میدونن چی میگم.ایشالا که پر از سود باشید همه
احسان سیفی۱۳۹۹/۱۲/۲۳ ساعت ۱۰:۳۰ شب قیمت 0.71
تشکر از همه دوستان .البته بنده اداعایی ندارمو نداشتم ولی تجربمو میگم حالا اونایی که باهوشن و این بازو میفهمن سودشون میکنن

دقیقا منم رو‌۶هزار تومن گرفتم خوشحالم

حرفتون صحيح ولي اين قيمت هارو چجوري حساب ميكنين؟

اقا احسان پیشنهاد خرید ارز دیگه ای رو ندارید؟

سلام از رو ارزش بازار و معاملات روزانه و تعداد توکن آزاد شده و کل تو کن ها.که اگه حجم بازار و معاملات روزانه انداره توکن ها باشه باید قیمتش یک دلار باشه دیگه اگه بیشتر باشه بیشتر اگه کمتر باشه کمتر ولی اون حجم بازار و تعداد توکن رو با هم مقایسه کنید میفهمید سخت نیست

داداشم.۴ تا ارز بهت معرفی میکنم البته خودت مسول سرمایتی و من فقط نظرمو میگم.ولی اگع حداقل یک سال صبر داری یا شیش ماه اینارو بخر
من از رو تجربه خودم میگم و خودمم رو این ارزایی که معرفی میکنم سرمایه گزاشتم تا یک سال دیگه عشقشو ببرم
اول اول تزوس
دوم ترون
سوم ویچین
چهارم هارمونی
ایشالا سود راحت ده برابری میدن تا حداقل یکسال دیگه
ولی وقتی میاد سر این ارزایی که من معرفی کردم که بیت کویین ریزش سنگین کرده و همه بازار تو ضرر هستن که اون موقع تو داری سود ده هزار برابری میکنی لذتشو میبری
الانم از این کامنتم شات بگیرید داشته باشید و مارو هم دعا کنید
اینا نظرای شخصی منه بازم مدیریت سرمایتونو خودتون انجام میدید و اینا سیگنالی نیست که من شمارو مجبور کنم باز خودتونم برید روشون تحقیق کنید
احسان سیفی۱۳۹۹۹/۱۲/۲۴ ساعت ۲.۳۰ دقیقه بامداد
بیشتر نظرم رو ازوس و ترون هست
فدای همتون
من خاک پای همه استاید هم هستم و ادعایی ندارم.عشقید ایشالا سال دیگه همه یکی یدونه آریزو ۶ زیر پامون باشه فقط واسه دور دور:face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss: