بازار بااین صعودعجیبش ریزش سنگینش هم دوراز انتظار نبود رسیدن به اهداف هفتادهزاردلاری نیاز به یک اصلاح داشت توصیه میکنم پله ای خرید کنید یعنی سی درشد ازسرمایه مورد نظرتون روالان بخرید اومد پایین تر باز اضافه کنید اگر حمایت 52500رو شکوند باید منتظر حمایت قوی توقیمت 47000دلار باشیم درغیراین صورت وصعودی بودن بازار صبور باشید
حدضرریادتون نره توبازار مالی باید مثل ربات باشی تعصب نداشته باشید حد سود تعیین کنید وطمع نکنید
نکته اخرمم اینه بیت کوین خیلی هنر کنه بشه صدهزار دلار به شما 45درصد سودداده ولی ارزهای دیگر باپروژه های قوی هستند که رشدهای خیلی بهتری خواهند کرد ضمنا سعی کنید از پنجاه تا ارز اول توی مارکت خرید کنید
ومهم ترازهمه آموزش، آموزش وآموزش مهم ترین چیزه این بازار هادوطرفه هستند از نزول هم میشه سود گرفت برید یاد بگیرید واقعا بعدازشش ماه ترید کردن وآموزش دیدن زندگیتون عوض میشه من خودم امروز ازروند نزولی باشورت پوزیشن 51درصد سود گرفتم فقط وفقط آموزش ببینید وروی خودتون سرمایه گذاری کنید همین… بخدا این حرفها رواینجا زدن سودی به من نمیرسونه فقط نمیخوام مثل بورس زندگیه خیلیا نابود شه بدنیست تواین روزهای سخت هوای همدیگه رو داشته باشیم
بذار یه چیزیو بهت بگم دوست عزیز قبل از آموزش صبر حوصله لازمه آموزشم نداشته باشی ولی صبر داشته باشی قطعا به سود میرسی قطعا یکی هست ارز برات بخره چون من نمونضو تو آشنای خودمون دیدم ریزش هم قطعا باید باشه تا اهداف بالاترو بزنه .فقط صبر پاییه همه سودهاست .
دمت گرم.بالاخره یه کامنت از روی خیرخواهی دیدیم
همین که نیتت پاکه مطمعن باش خدا بیشتر میده بهت.ممنون از حرفای خوبت
کاش منابع آموزش و مطالعه رو هم ذکر میکردی