کمک به یک جوان ۱۶ ساله برای ورود به بیت کوین

بچه ها کمکم کنید من ۱۶ سالمه علاقه دارم وارد بیت کوین بشم هیچی هم بلد نیستم به نظرتون مناسبه این کار فرض کنید من ۲ میلیون بیشتر پول ندارم ممنون میشم اگه کمکم کنید بعد ثبت نام چه طوره چه طور باید پول بریزم و معامله کنم

ببین باید تو سایتی ثبت نام کنی بیت بخری بعد هم اونجا هم بفروشی باید اول کیف پول داشته باشی

با سلام دوست خوب به نظر من بهتره برای ورود به هر بازاری اول در مورد آموزش ببینی و یاد بگیری .

اگر خریدتو میکنی برنامش رو پاک میکنی تا ۱ سال دیگه‌ بهت بگم وگرنه ک هیچ.

اگ دو میلیون داری دویصت تومن بذار برا بیست پنج سالگیت بیا سراغ پولت ، با خیال راحتم زندگیتو بکن ، هیچوقت همه پولتو نذار اینجا

با ی نفر که این کاره هست برو اول یاد بگیر والا پولتو میبازی و از دست میدی

بهترین کار این هست یه مدت آموزش و دوره های ارز دیجیتال ببینی بعد وارد این بازار بشی .موفق باشی

دوست عزیز بهترین راه برات اینه که بری اول آموزش ببینی بعد وارد بشی این تمام پولت رو از دست خواهی داد چون حتما با این کار احساسی برخورد میکنی و چون جوان هستی جز اولین شکستت هست خیلی در آینده روت تاثیر میذاره پس لطفا اول آموزش ببین بعد با هر چه قدر که تونستی وارد بشو

ببین دوست من اگه میخوای فقط خرید کنی واسه چند سال دیگه خیلی عالیه ولی واسه خرید و فروش بهت پیشنهاد نمیدم .صرافی های ایرانی تو ایران داریم واسه خرید

پسر جون برو تحقیق کن

برو تو اینترنت بزن بالا میاره

اگه سرمایت تا ۵ میلیونه ارزهایی رو انتخواب کن که سرمایه کمتری میخوان ..
همه سرمایت رو روی یک ارز متمرکز نکن. اگه برای بلند مدت میخوای دوج کوین .. ترون یا کاردانو بگیر ..پرسود باشی

تو گوکل سرچ کنی همه چی راجبش هست.با ۲ میلیون تومن بیت کوین بدردت نیمخوره.برو سراغ ارز های ارزون

شروع کن. آیندت روشنه. ولی حتما کمک بگیر. به کسی هم اعتماد نکن. اگه شخص مورد اعتمادی پیدا نکردی همون دو تومن رو بیت کوین بخر بذار تو کیف پولت. حواست هم به رمز کیف پولت باشه، گم نکنی، دست کسیم ندی. نگهدار واسه 20 سالگیت انشاله میلیارد شی.
من به سن تو اگه برگردم چه کارایی که نکنم. کاش میشد