تحلیل و توصیه برای کاردانو (۴ ماهه)

سلام بچه ها میخوام یه چیزی بهتون بگم خیالتونو راحت کنم کاردانو رو فقط چهارماه نگه دارین و هر وقت میاد پایین اضافه کنید . چهارماه دیگه با پولش همه بدهی هاتونو که میدین هیچ یه ماشین هم میتونید بخرید . کاردانو ارز منطقی و صبر هست . همه دنیا الان قبولش دارند و ارزی که تونسته تا سوم رنکینگ بیاد الکی نیست قیمتش هم بسیار پایینه یعنی اگه تا اونچیزی که همه میگن سال ۲۰۲۱ به حداقل پنج دلار برسه یعنی پنج برابر سرمایت حداقل پنج برابر . چرا مبگم کاردانو .چون بقیه اگه نگاه کنین همون طور که پمپ قوی دارند ریزش شدید هم دارند ولی کاردانو خیلی با حوصله و بدون ریزش شدید حرکت میکنه . نگه دارین یکبار فک کنید سپرده سه ماهه تو بانک گذاشتید و نمیتونید بردارین . به حرف بقیه گوش ندین اینا رو بر اساس تحلیل و فاندامنتال گفتم . خیالتون راحت فقط چهار ماه بعد بیاین منو دعا کنید حدااقل پنج برابر وگرنه تارگتهای خیلی بالاتری واسش متصورن

انشالله مرسی از افکار مثبتت ۵۵ موفق باشی :face_blowing_a_kiss::folded_hands::folded_hands::folded_hands:

اگه سه ماه بعد دلار اومد پایین چطور؟ صعود کاردانو که صدرصده ولی تکلیف دلار مشخص نیست که میتونه تاثیر خیلی زیادی روی نزولی وصعودی کردن ارزهای دیجیتال برای ما ایرانی ها داشته باشه

دلار نمیاد پایین خیالت راحت چون واسه همه مشکل افرین میشه اگر هم بیاد چهل ساله میخاد بیاد پایین . یه مدت دلار میاد پایین بعد یه پمپ می‌کنه که سرت سوت بکشه

عالی واقعا منم به کاردانو ایمان دارم هرچند تو ضررم ولی بشه صفر هم نمیفروشم بذار پولم بره انسان تو زندگیش باید ریسک کنه ریسک نکنی دل معامله نداشتی باشی از زندگی جا میمونی و تو زندگی نمیتونی هیچ چیزی خرید و فروش کنی دوستان عزیز تو هرکاری باید ریسک کنی حتی بگو ضررکنی باید از اون ضررت تجربه بگیری ایشالا که همه مردم ایران پرسود باشن :rose::rose:

دلار بعد خرداد میکشه بالا پایین اومدنی در کار نیست