پیش بینی قیمت بیت کوین و تتا

اگه روی یک ماه دوماه سه ماه سرمایه گذاشتین از همین الان میگم ضرر میکنین فقط خرید کنید به زندگی عادی برسید سه سال الی چهار سال دیگه اگر واقعا دنبال سود هستید سر بزنید به سرمایه گذاری افرادی ک میان اینجا میگن سه ماه خریدن اینا همون بورسی هان ک فکر میکنن با بالا پاین شدن یک ملیون دو ملیونی این ارز ها میتونن به سود برسن من ک خریدم به هیچ نمودار تکنیکال یا چیزی امثال اینا نیاز ندارم چون برای سود بالا باید چند سال صبر کنی

اینجور که شما حرف زدی کل تریدر های دنیا رو بردی زیر سوال داداش😂
پلن و برنامه هرکسی فرق داره.

الان که شما داخل گروه هستین یعنی براتون مهمه وهروز چک میکنید بعضی ها با اندک سودهم راضی هستن یا مثلا ۱۰۰تابره بالا میفروشن ۱۰۰تابیاد پایین میخرن نمیشه بگین بخرین بعد برین دنبال کارتون م ۷تا خریدم هرکاری میکنم یه روز بی خیال بشم باور کن نمیشه اگه میشد که خیای خوبه

خیر میام میبینم اکثر افراد خریدند میگن چرا توی یک ماه تغیری نکرده

دوست عزیز ارز دیجیتال در بلند مدت سود دهی خیلی بالایی داره در کوتاه مدت با تبدیل فروشش شما سودی گیرتون نمیاد اون دوستانی هم ک فروش بالا انجام میدن در اتریوم و بیت کوین نیست فعلا بیشتر خرید هست تا فروش در این دو ارز بعضی مواقع بخاطر ریزش های ناگهانی وابسته به اخبار بی در پیکر یه کشوره ک شاهدش بودید دوباره ارز پیشرفت خودش انجام میده من جو سازی نمیکنم خرید کنید یا فروش. ولی بیشتر توصیه میکنم نگهداری کنید در بلند مدت کوتاه مدت باعث پشیمون شدن خودتون میشه تا در بلند مدت کامنت هم میخونم بیشتر بخاطر اینه بدونم افرادی ک وارد این بازار شدن در چ حد اطلاعات دارن و بیشتر میبینم روی ارز رمزی سرمایه گذاشن ک هیچی ازش نمیدونن.فقط از بازار رمز ارز بدونی بیت کوین قیمتش از الماس هم با ارزش تر شده سرت بندازی پاین وارد بشی بدون تحقیق برسی و تصمیم درست باعث سرد شدن و شکست خودتون میشه بازم نظر شخصی بود موفق باشید