واقعا متاسفم کل دنیا دارن این ارز رو میخرن اونوقت یه هموطن به مشکل بر میخوره جای اینکه کمکش کنید بیتفاوت از کنارش رد میشید،
مطمعن باشید قبل از اینکه بخوام اینجا ازتون کمک بگیرم کلی سرچ کردم تو نت اما اصلا نتیجه ای نداشت،
من واقعا نمیدونم چجوری این ارز رو اکسچنج کنم،
الان توی تراست ولت،، مقداری ترون دارم، اما توی اکسچنج نه ترون میبینم،. و از طرفی جای ارز Btt یه ارز مشابهی به اسم BttB میبنم
سلام دوست عزیز .تو تراست ولت فقط با ارز bnb میتونید اکسچنج کنید کارمزد تو کیف پول خیلی بالاس.پیشنهاد من بشما تو صرافی کوینکس هست ک تتر بخرین منتقل کنید به کیف پول کوینکس اونجا میتونید خرید بزنید بعد ب کیف پول تراست ولت منتقل کنید
داداش خب چرا تو صرافی اینکارو انجام نمیدی؟ در داخل کیف پول تراست چون برای صرافی بایننس هست برای اکسچنج حتما باید ارز بایننس رو داشته باشی اون BTTb که نوشته یعنی شما با ارز BNB این تبدیل رو انجام بدی
کیف پول رسمی برنامه ترون لینک پرو هس از تو گوگل پلی نصب کن ترون خریدی انتقال بده کیف پول ترون لینک تو همون برنامه میتونی ترون هاتو سوآپ کنی به btt
دوست عزیز من با ترون از تو تراست نمیدونم ولی شما همون bnb را البته رو شبکه bep2 ببر توی تراست و همین bttb را هم فعال کن همون بیت هست فرقی نداره هر دوتا یکی هست شبکه انتقالش فرق داره و انجا هم توی قسمت سواپ و هم اکسچنچ میتوانید راحت تبدیل کنید توی قسمت سواپ همون گزینه سمت چپ رو ارز بالایی کلید کنید bnb را سرچ کنید و رو قسمت پایینی هم bttb را انتخاب کنید و بعد راحت کلید پایین را فشار بدید برات تبدیل میکنه البته اگه اکانت بایننس بگیری و انجا این کارها را انجام بدی کارمزد کمتری داره شما میتوانید فیلم های آموزشی مخصوص هر قسمت را در گوگل سرج کنید ،موفق پیروز باشید
دوست عزیزم باید از بایننس بخری و یا توی ترون والت چنج کنی
نمیدونم من عزیز
کیف پول ترون لینک هم نصب کردم، ترون هارو انتقال دادم اونجا اما توی سوآپ Btt نمیاره که تبدیل کنم