تحلیل ریپل

سلام عزیزان حالتون خوبه
خواهشاً متخصصین بهم مشاوره بدهند
من کلاً سرمایه ام ۱۵ میلیون تومانه
تا اسفندماه سال آینده کدوم ارزها را پیشنهاد میدید
کل دارایی زندگیم همینه و بس ـ قبلا عذرخواهی و تشکر میکنم بابت وقتی که گذاشتین
ادمین خواهشا تایید کن خیلی مهمه برام

bnb.cardano.polkadat.xrp

در مورد adaوbnbتحقیق کن

كاردانو و باينانس كوين

سلام
دوست عزیز عجله به خرید نکن چند روز نظاره گر باش و کمی هم مطالعه و آموزش در گوگل داشته باش و بعدا با اطلاعات کامل خرید کن
هیچ موقع برای خرید دیر نیست و این بازار بر قراره

یا علی

از همین سه چهارتا ارز اولی یکی رو وردار دیگه تو یه سال یه سودی میده بهت . بهر حال به طور منطقی ده ارز اول همشون خوب هستن وگرنه جز ده تا نبودن یه سال هم هولد خوبیه
.

۵ کاردانو ۵ بیت تورنت ۵ بایننس کف کف خریدتو بزن بزار بمونه تا سال بعد

دوست گلم..فک کردی اینجا کجاست که مثل ماست 15میلیون پولتو حاضری ب حرفایی بزنی که اینجا گفته میشه؟ اینجا هرکسی لرزی رو پیشنهاد میده که خودش دوس داره بالا بره.. برای منفعت خودش..
از 15میلیون 1میلیون هزینه کن اموزش ببین الباقیشم تقسیم کن.. ساده نباش..
همه ی پولتو هم یه دونه ارز نخر.. برو با کل پولت حداقل 20تا ارز میتونی بخری که آینده داشته باشه…این لابلا برو ارز لینک چین هم بخر.. چون مطمئنم و خودم دارم میگم.. وگرنه پیشنهادم اینه بری آموزش ببینی

کاردانو بیت کویین

چون سرمایت کمه میتونی ده تا ارز اول رو بخری بجز بیت کوین و اتریوم تا ریسکت کم شه …البته این نظر شخصی منه

راستی وایسا توی ریزش کاردانو هم بخر..

دوست عزیز کسی اینجا سیگنال نمیتونه بده،شما مطالعه داشته باش در اول کار،بعد با تسلط کامل وارد شو،به حرف هیچکس هم نکن،شما اول مطالعه،پیشینه ارز و سوابق ماهای اخیر، تایم فریم روزانه و ساعتی و اینکه یاد بگیری حد ضرر و حد سود رو تو پله های مختلف برای خودت بتونی در نظر بگیری،یا حق

همین کاردانو خوبه قطعا ولی الان نخرید بزارید اصلاح خورد اومد روی
1.7
حداقل بعد ورود کنید

درباره ی هر ارز و توکنی که اسمشون رو زیاد میشنوی چهار تا مقاله از سایت های معتبر بخون
رده بندی بهترین ارزها رو در سالهای مختلف بررسی کن
تیم های حامی ارزهایی که برا خریدن انتخاب کردی روبا وسواس بررسی کن .
با راهنمایی هیچکس ارزنخر مگر اینکه راهنماتون برا تضمین حرفش چک بنویسه که هیچکس نمینویسه
ارزهای جدید و ارزان با پشتیبانی قدرتمند و تعداد کل منطقی رو با مطالعه بخر
بعد از کسب سود به فقیر و فقرا هم کمک کن پولت برکت بگیره و بیشتر نوش جونت باشه.

Bnb
Ada
Doj
Tron
Enj
Chz

با ۱۵ میلیون فقط بیت بخر

vet, Hbar.Ada.Mana

کاردانو یا پولکادات

کاردانو
ریپل
ترون
دوج کویین
هارمونی…
اینا بالای شیش ماه میتونه حال خوب و براتون به ارمغان بیاره
باز هم بیشتر و بیشتر تحقیق کنید :bomb::bomb::bomb::flexed_biceps::flexed_biceps:

همین کاردانو خوبه بخر دیگه پیگیرش هم نباش تا یه سال دیگه برو دنبال کار و زندگیت خیالت تخت سود میکنی