قشنگ معلومه که دارن سم پاشی میکنن اینجا…توجه سم پاش ها رو به چند مورد جلب میکنم…
1.اخه آدم ناحسابی فکر میکنی با جو روانی منفی که اینجآ راه میندازی فکر میکنی با جو روانی تو این ارز بالا پایین میشه ..نه اقا پسر این ارز جهانیه با حرف من و تو تاثیری در روند رشد یا نزولش نمیکنه…
2.ثانیا تو اگر ناراحتی بفروش …نیازی نیست بیای چرندیات ذهنت رو اینجا خالی کنی…اگر نداری نباید حرف بزنی …
3.به وقت رشدش حال شما هم پرسیدن داره …
نمیدونم از چی میسوزین شماها…
اونیکه مثل من میفروشه پولشو تو بانک ملت نمیزاره چیلز میخره تو دوماه با مطالعه و سواد در لحظه ورود میکنه سواد نداری سکوت کن اینجا کل کل قرمز آبی نیست صحبت اندک سرمایه ایرانیا مخصوصا جووناس جای تعصب و مغز کوچک زنگ زده نیست تو سه ماهی که اینجا قفلی زدین و نمیدین سرمایتون سه برابر شده بود طرف من هم تو نیستی اونایی هستن ک نمیدونن چ کنن حتی اگر فردا چهل درصد ک نه صد در صد هم افزایش بده جبران این مدت درجا زدگی رو نمیکنه
شما حالت خوبه چه مدت درجا زده؟ مگه همیچن چند ماه پیش همین ارز 10 برابر نشد نباید یکم استراحت کنه مگه خط کشه که مستقیم بره بالا
سلام دوست عزیز
هرکسی یه نظری داره
شما درست میگی ولی اونجایی هم که توی یک شب دوج 15برابر شد رو چرا نمیبینی
من نمیگم چیلیز بده یا فلان ارز خوبه
از نظر من تمام ارزها که پشتشون آدمهای درست و حسابی هستن خوبن ولی به وقتش همشون قیمتشون سرو سامون میگیره
دنیا داره میره سمت دیجیتال شدن و نتیجه اش این میشه که در آینده همه این ارزها خوب میشن
اینجا مثل بورس یا مثل فارکس نیست که توی 1 روز یا چند دقیقه سود و زیان کنیم اینجا باید فقط با برنامه ریزی و اصول تصمیم گرفت و حرکت کرد
ایشاالله که همگی توی هر. زمینه ای که هستین موفق باشین