مشاوره برای خرید کاردانو

دوستان من قیمت تا21تومن رفته بود 40ملیون خرید زدم به نظرتون الان 30تومن دیگ بخرم خوبه یاصبر کنم.
یه راهنمایی کوچیک بکنید

داداش تو هیچوقت ضرر نمیکنی هر موقع بخری بردی ولی خب اگه هولد کنی چند ساله نه که هیجانی بر خورد کنی بخری تا یکم اومد پایین بفروشی

چرا رو یک دلار بود خرید نزدی پس
کاردانو تا آخر سال 2021 احتمال داره تا 25 دلار هم برسه ، حالا هر جور که خودت صلاح میدونی

تو که انقدر پول داری ،،، کامنتات رو خونوم . چرا ایلان ماسک نشدی … دوستان گول همچین آدمایی نخورین
اینا ی پاپاسی ندارن

دوست عزیز باید حد سود و ضرر خودتو تایین کنی،یه نگاهی اول ب کندل ها تو تایم فریم های مختلف بنداز،باور کن اگه خودت اطلاعات کسب کنی،هیچکس مثل خودت نمیتونه کمکت کنه،موفق باشی

سلام دوست عزیز همیشه پله ای خرید بزنید مقداری ازسرمایه مورد نظرتون رو بخرید اومد پایین بازهم بخرید ضمنا درسته این ارز خیلی خوبه ولی یادتون نره خوب رشد کرده وشاید خیلیا بخوان سیو سود کنن ویهو ریزش کرد هیچ چیز قابل پیش بینی نیست
ولی درکل روزهای خیلی خوبی واسه این ارز هست اونقدرا ارزشمنده که قیمتای خیلی بالاتری خواهد دید

دوست عزیز
اصلاح خورد
آپدیت شد
داره روش سرمایه گذاری هم میشه
جایگاه محبوب تر هم شد
دیگ باید چیکار کنه که روش سرمایه گذاری کنی

نخر دیگه برو یک ارز دیگه بگیر من خودم همه پولم کاردانو هست از 80سنت دارم ولی الان وقت ورود نیست. صبر کن اصلاح کنه

تو بلند مدت اگه بتونی نگه داری و هولد کنی خیلی خیلی عالی هست بیشتر از یکسال

سلام
تازه وارد هستم چطور خرید بزنم

ارز وینک برو بخر دونه ای ۷ تومن ، زیر مجموعه ترون هست ، ۴ میلیون واحد بخر یک سال نگه دار ۲۰۰ تومن میشه ، و پولت ۸۰۰ میلیون

میرحسین چقدر تبلیغ win رو میکنی . هر کی میخاد خرید کنه میگی وینک بخر
. اینجا ارز کاردانو فقط

از کدوم صرافی بخرم راهنماییییی

سلام .کدام صرافی داره

بخر هر وقت بخری خوبه جای پیشرفتش خوبه تو سوابق رو قشنگ دید بزن میفهمی