انتقاد از بازار و ارز کاردانو

سلام
این بازار یه بازار فیک هست و متاسفم برای افرادی که فقط میان پول میزارن بدون فکر و تحلیل، خوب بنده خدا اگه قرار بود اینجوری همه سود کنن همه میومدن پولاشونو میذاشتن، بعد میشستن تو خونه، این بازار بهشون سود بده، آره بشین تا بده بهت، روزی رو میبینم بدجور زمین بخوره، حالا ببینید کی گفتم، کاردانو هم جزو ارزهای بسیار غیر منطقی و توهمی هست.

برو بچسب ب بورست

ادم حرفی اگه میزنه باید دلیلش رو هم بزنه وگرنه غیر منطقی و توهمی خودش میشه عزیزم

خدا شفات بده دم عیدی

سلام.امید.نگران نباش همین الانم.میتونی توبه کنی و از بورس برگردی.ما تازه در ابتدای روند صعودی هستیم که از چهار ماه پیش شروع شده.این روند صعودی ب روی شما باز است

فعلا اونی که تو توهم تویی برو دوغتو بنوش عمو🤣

کسی به شما اجبار کرده بیای اینجا کامنت بذاری یا حرف بزنی وقتی چیزی حالیت نیست نننویس داداش

از جای دیگه میسوزه

بله این بازار فیک هست ک سود میده و پول مردم رو نمیخوره چون قانون داره بازارش مثل بورس نیست ک پول همه مردم رو خورد ی اب هم روش و هیچکس جوابگو نیس چون مدیران دزد پشتش هستن

نامردا چرا به اسم من کامنت میزاری :joy::joy::joy:میدونم‌ کی هستی.

چیه پول نداری بزاری میای حرف مفت میزنی از بورس ک بهتره همه70درصد تو ضررن بزار ما زمین بخوریم تونگران نباش!

شما برید تحقیق کنید بینم کاربرد ارزهای دیجیتال چیه بعد نظر بده.قطعا اطلاعاتی در این زمینه ندارید☺

فک کنم تو هم با ضرر فروختی الان کشیده بالا. نگران نباش منم ریپل11000. وتور 158.بایننس 6000میل. با ضرر دادم. ولی حق نداری اینجوری ارز دیجیتال و زیر سوال ببری بخاطر یه ارز آرزو نفروش بلکه پول بیار. اینو ب خودم میگم. پر سود باشیم

فيك اون بورس ايران بود و دار و دسته راه زني كه صاحباش بودن

حسود هرگز نیاسود

میلیاردر مشهور هاوارد مارکس عین حرف ترو در سال ۲۰۱۷ در مورد بیت کوین زده بود
که جدیدا زِرشو پس گرفته(تو که دیگه عددی نیستی)
کاش قبل زر زدن فکر کنیم

اه پیامت سراسر تنفر خشم زور ادبیات منفی حالم بهم خورد

تو برو بورس ایران سرمایه گراری کن
جوری ازت میدزدن و غارت میکنن ک تا بخودت بیای میلینی ۹۰٪ سرمایت رفته
اون ۱۰٪ مونده رو هم جوری قفل صف فروش میکنن ک همونم نتونی برداشت کنی و بکشی بیرون
اندکی تفکر دوست عزیز
اینجا ایرانه
چه فکری میکنی پیش خودت اخه

من با5تومان الان25ت دارم تو1سال حالا برووووووو بدو ببینم تو بورس به پول خودت شاید برسی

از هموناس که پکیج چیزشعر بورس مینداخت به خلق الله