انتقاد از بازار و ارز کاردانو

حالا چرا شما اینقدر ناراحت و عصبی هستی عزیزم خونه خودتو کثیف نکن و نگران نباش،دیر نشده واست شما هم بیاااا

از اسفند پارسال تا امروز ۵میلیارد سود کردم با ۲۴۰میلیون سرمایه

شما نگران ما نباش برو دنبال زندگیت

بورس ایران خوبه حتما😂

راست میگه داداچ امید ما هم تازه از جهنم بورس فرار کردیم تو هم اگه زرنگ باشی میتونی ده روز دیگه بیای اینجا و با آغوش باز پذیرات هستیم

چیزه خوبی نیست اینجا چیکار میکنی جیره خور

پس فکر کردی واسه چی اقتصاددانان بزرگ دنیا گفتن در اینده با ی موج بزرگ تورم روبرو هستیم.

این بازار تازه اول راه هست روزی میرسه که کل معاملات جهان بوسیله همین ارز دیجیتال انجام بشه اگر تا الان هم زیاد گسترش نیافته بخاطر کارشکنی دولتها هست که سود و منفعتشون با گسترش ارز دیجیتال بجای پول ملی شون کم میشه…

برو خدا روزیتو جای دیگه بده

چیه چشم دیدن پیشرفت و راحتی مردمو نداری بمیرم برات توهمی کی بودی تو :smirking_face:

داداش شما ظاهرا چشم دیدن سود کردن مردم رو نداری،آرزوی موفقیت کن واسه هموطنات اینقدر حسود نباش قربونت،من یکی که میگم ایشالله همه ی دوستان بتونن از این بازار به ارزوهاشون برسن

ببند بیسواد بورس ایران خوبه که همه روبه خاک نشوند هرکس میاد اینجا سرمایگذاری میکنه طاقت سودوضررشم داره شماچه تضمینی میدی ازخیابونم بخای ردبشی تصادف نمیکنی همینه یامیشه یانمیشه کل زندگی تواین دنیا بازی بیش نیست قسم میخورم خودتم میخای سرمایه بذاری یاگذاشتی بااینحرفت نظرمیخای دیسلایکارو بخور داق وداق ازهرحرفی جوابی بهتره

احتمالا از مال استریت اومدی نه؟

ما نشستیم سود میکنیم
تو نخر زمین نخوری

سلام بازار فيك !! دوستان بنظر شما بازاري كه بالاي ١ تريليون دلار ارزش داره فيكه !!! پس بورس ايران چيه! .لطفا انقدر نسنجيده حرف نزنيد و ديگرانو گمراه نكنيد .:folded_hands:

ضمنا اگه بازار بدي هست شما الان اينجا چه كار ميكني .شما زودتر سرمايتو خارج كن از اين بازار كه متحمل ضرر نشي ديگران خودشو بهتر ميدونن چه كار كنن.

پس خودت اینجاچیکارمیکنی اینوهیچوقت هیچوقت هیچوقت فراموش نکن جایی که مردم منظورم کل مردم جهان روش سرمایه گذاری کنن هیچوقت زمین نمیخوره چون حامی خودمردم هستن بخصوص رمزارزکع هیچگونه دخالتی شخص یادولت یاارگانی به شبکه اش وجودنداره مگه بازاردلاروطلاوبورس وغیره زمین خورده نه جومنفی نده لطفا

فک کنم حسن بود ناراحته از دست ما اومد تلافی کنه:joy::joy::joy:

هروقت احساس کردی حالت خوب نیست صلوات بفرست بهت آرامش میده

داداشم.قربونت برم شما فکر کنم یادت نمیاد یه زمانی مردم همین ایران میترسیدن پول توی کارت عابر بریزن.با عابر بانک بیگانه بودن.میگفتن چجوری میشه مگه میشه.پول بره توی کارت مگه میشه ازش استفاده کرد.الان همه دهها کارت اعتباری دارن و با پول نقد بیگانه شدن.الانم یه روزی میرسه که خیلی دور نیست که همه پولها بشه ارز دیجیتال.وبانک داری مسخره مستهلک بشه.یعنی شما با ارز دیجیتال خرید و معامله کنی.موفق باشی