دوستان سقف بعدی ۶۷۰۰۰ تاست روی ۶۷۰۰۰ تا تبدیل به تتر کنید بازم از ما گفتن بود دفعه قبل گفتم روی ۶۲۰۰۰ تا تتر کنید گوش نکردید و تا ۵۸۰۰۰ تا مجدد اصلاح میزنه بنده با اعداد و ارقام و میانگین رشد و اصلاح خدمتتون ارقامو میگم و تا ۹۰ درصد تحلیل های بنده درستو دقیقن باشد که دوباره برگردم بگم دیدید درست گفتم بزودی بر میگردم ضمنان ارز blink پتانسیل رشده چنصد درصدی داره راحت از کنارش نگذرید امشب تا ۳۰ درصد وارد سودهی میشه .
دفه قبل گفتی تا ۴۰ ریزش و بعد تا ۲۰ . فکر کردی چرت و پرت هات یادمون رفته
برادر هم شمارتو بده من بهت یه زنگی بزنم..
مگه ما یا بقیه دوستان اینجاییم که به حرف تو گوش کنیم؟ هر کسی که وارد این بازار میشه باید خودش تحلیل داشته باشه. شمام اگه تحلیل خاصی داری روی چارت مشخص کن همینجا به اشتراک بذار با تحلیل خودمون مقایسه میکنیم. قرار نیست اینجا برای سرمایه دیگران تصمیم بگیرید. توی بازار صعودی همه تحلیلگر میشن. وقتی ریزش اتفاق میوفته و معاملات دوستان طبق سیگنال های شما لیکویید میشه غیبتون میزنه. منتظر میشید باز صعود اتفاق بیوفته پیداتون بشه. خیلی از سیگنالایی که تا الان دادی هم اشتباه بود. یکی دو تاشم شانسی درومد اونم چون بازار کاملا صعودی بود مشخص بود تارگت میزنه. عکس از اوردر واقعیتونم بگیرید ببینیم خودتون روی چه قیمتی و به چه میزان سفارش ثبت کردید.
خواهشا تو حرف نظر نده تو که میگفتی ریزش داره تا ۴۰هزار پس چی شد ؟
آقا هیچکی به حرف این گوش نده
من نمیدونم با چه رویی میای بازم حرف میزنی
دوست عزیز … خواهشا با دلیل تحلیل بزارید تا دیگران گمراه نشن .