دوستان لطفا بدون تعصب به حرف های من فکر کنید.
من حدود ۸ ماه پیش برای اولین بار و بدون هیچ اطلاعی و به پیشنهاد دوستی ، مقداری ترون خریدم و مقداری از اونها رو تو بانک آف ترون گذاشتم که کلا ۳۵۰۰ از ترون هامو خورد و رفت.
بقیه ترون ها رو دارم.
درباره ترون تحقیقاتی اینترنتی کردم و خیلی خیلی مطالبی مثبت نگر نسبت به ترون بدست آوردم با امیدواریها و دلخوشیهای زیاد.
اما بعد از حدود ۷ ماه از ۸۵۰ تومان تازه رسید به حدود ۱۲۰۰ تومان. کم کم بیشتر با ارزهای دیجیتال آشنا شدم و در اوج گرونی اتریوم خریدم که چند روز پیش همه اتریومها رو با ضرر زیاد فروختم و ارزهای دیگه ای خریدم.
الان که مقدار زیادی با بازار ارزها آشنا شدم پی به این بردم که ترون یک ارز بسیار قوی و بسیار مضخرف و کم سود است و مطمئن هستم قیمت ترون بطور عمد پائین نگه داشته شده چون خیلی مشکوک است که همه ارزها از ۶ ماه یا کمتر، چندین و چند برابر شده اند ولی ترون و مشتقاتش حرکت غیر معقولانه داشته و بزور پایین نگه داشته میشود. حال دلیل این پایین نگه داشتنش چیه من نمیدونم. و مطمئن مطمئن هستم که حالا حالا ها سودی از ترون و مشتقاتش در حداقل دو سال آینده نیست مگر اینکه تعداد زیادی توکن سوزی کنه.
جاستین سان با توکن سوزی حداقل یک هزارم توکن های موجود میتونه یه تکون کوچکی به ترون بده.
این جریان درباره همه ارزها و توکنهای متصل به ترون از جمله بیت تورنت هم صادق است.
بیت تورنت و وین یا وینک هم از ارزهای زیر مجوعه و متصل به ترون هستند.
دوستان موافق با نظر من لطفا لایک کنید و مخالفین دیسلایک.
دوسته عزیز چایز هم در بستر ترون بود
دوست عزیز شما انتظار داری ۲ماهه پول دار بشی نه اشتباه فکر میکنی ۴ماه پیش ارز بیت میدونی دونه ای چند بود ۷تومن این یعنی چه عرض ۴ماه تا ۵۵ تومان هم رسید این یعنی صود حدودی ۴۰۰ درصد رشد البته قصد تخریب نداشتم..ولی همه که به قصد هولد نمیاد توتورنت خیلی ها ترید میکنن اگه این ارز پیگیری میکنی میدونی چه عرض خوبی هست برای نوسان امید وارم پرسود باشید
منم با نظر شما موافقم من خودم btt خریدم تو موقعی که تک رقمی بود ولی میبینم که لاکپشتی حرکت میکنه
کلا سیستم جاستین همین همون پولو اگه به ارزهای دیگه میدادم خیلی سودم بهتر بود خیلی زیاد توکن داره معلوم رشدش سخت
ولی یک خوبی داره احتمال ریزش سنگین هم درش خیلی کم . بنظر من گزینه های بهتر هم هست برای بلند مدت
تو با این سبیلات باید راننده کامیون میشدی تو رو چ به ارز
احتمالا در آینده از این پیام هم در ادامه ناکامیهای مداوم خودتان در ارز دیجیتال یاد خواهید کرد
دیدی ک دکون خورد ۱۳اسفند رو سی تومن خرید زدم الان ۵۵تومنه نزدیک به دوبرابر شده سود به چیمیگید شماها؟
دوست عزیز بعضی از حرفات رو میشه تا حدودی تایید کرد اما خیلی از حرفات و نه،بیت تورنت ۲ ماه نمیشه که از ۱۰ تومن رسیده به این قیمت،سود خوبی داده
دقیقآ برعکس حرفهای شما هر سه ارز چند روزی هست پامپ شدیدی داشته اند
دوست عزیز بجای تحلیل من درآوردی یه کم صبرتون رو زیاد کنید سودتون هم زیاد میشه
با این تحلیلهای مضخرفت میدونی دیروز تا الآن به چند نفر ضرر رسوندی
مخصوصآ تو بیت تورنت و ترون
بله.انگار که بیت تورنت برات پیغام فرستاده.خرید اشتباه خودمون رو گردن ارز نندازیم.هیجانی عمل میکنیم تو سقف میخریم و بعد از اون هیجانی تو کف میفروشیم.و بعدش هیجانی نظر میدیم