همه صبر ها به سر اومده ، همه نامید ، همه خسته از دوج کویین ، همه منتظر ، گروهی به فکر فروش ، گروهی به امید افزایش ، این دقیقا کاریه که بازارهای مالی سر ادما در میارن ، بازی با احساسات ، تنها کاری که متونید بکنید که حد ضرر ها رو مشخص کنید و بهش پایبند بمونید . این قسمت ذهنی مواجه با بازار هست .
و اما تکنیکال :
دوج کویین. با توجه به چارتی که داره از لحاظ تحلیل زمانی و قیمیتی داره الگوی گذشته خودش رو پیش میگیره ، با توجه به چارت هر افزایش زیادی که داشته یه اصلاح نسبتا قوی رو تجربه کرده ، اخرین افزایش قیمیت از نقطه 00/0074347 تا 0/08 خیبلی قوی بوده و نیاز به اصلاح عمیقی داشته که من فکر میکنم هم اکنون در کندل های اخر اصلاح هست … البته یک روند صعوذی از تقطه 0/0434 هم تا همین جا شکل گرفته که مجموعا چارت رو در حالت یک مثلث افزایشی قرارر داده ، که راس بزرگی داره ، حد ضرر ها رو رعایت کنید ، من نقطه قیمتی رو نمیتونم اعلام کنم ، هر کسی حد ضرر مربوط به خودش رو داره اما پایینترین حد ضرر بنده نقطه 0/049 هست .
فاندامنتال : کویین این سگ با وفا برای فعالیت های بشر دوستانه و کمک و خیریه به وجود اومده و این میتونه عانل خیلی مهمی برلی افزایش ارزش این سگ باشه ، از طرفی تیم ایلان ماسک هم از این کویبن حمایت کرده و مطمعنااا در اینده نزدیک قسمتی از سیستم پرداخت محصولات تسلا و فناوری های کمپانی تسلا و اسپیس ایکس و حوزه دیجیتال مربوط به ایلان ماسک خواهد شد .
نتیجه : احتمال صعود بالاتر از ریزش میباشد . و آینده بسیار خوبی رو میشه براش در نظر گرفت .
پر سود باشید .