رشد ترون در سال گذشته

سلام دوستان.
یه پیشنهادی بهتون میدم اونم این که ترون بخرید اونم برای سرمایه گذاری طولانی مدت اگه بخواین بدونین چرا به این دلیل که از سال گذشته تا الان ۴۳۷.۸۳٪ ارزشش بالا رفته این یعنی اگه سال گذشته دوهزارتومان ترون میخریدین الان ارزشش ۱۰هزار تومن بود حالا دیگه خودتون حدس بزنید که اگه مبلغ بیشتری میخریدین چقدر سود میکردین…

امیدوارم که تونسته باشم کمکتون کنم

اگه این جوره که چیلیز ده هزار درصد سود داده تو ی سال

وینک زیرمجموعسه بهتره و قبمت هم مفت ۷ تومن

عامو ماشالله چقد حسابگرید برید ارزای دیگه رو نگاه کنید که از ۱۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰ درسد رشد کردن در طول یک سال :smirking_face:

ببخشید من از شما یه سوال داشتم اون ارزی که ۱۰۰۰ درصد بیشتر سود داده چطور پس ؟ :joy: ۴۰۰ درصد واسه یک سال خیلی هست؟ :joy::joy::joy:

ظرف یکسال بیشتر ارزا کم کمش هزار درصد رشد کردن ۴۰۰ درصد پیششون هیچه

چه دلیل قانع کننده ای چرا با ارزهایی که بیش از 1000 درصد رشد داشتن مقایسه نمیکنی؟
ترون خوب هست اما فقط بدرد یه چیز میخوره اونم انتقال چون کارمزدش فوق‌العاده پایینه

واقعا خسته نباشی دوست عزیز از این تحلیل
چطور بریم باینس بخریم چون از سال گذشته 2250 درصد رشد داشته اخه اینم شد حرف رفیق
اطلاعات نداری خوب نظر نده اتفاقی نمی افته

کلا از تاریکیهاوضلمات نا آگاهی نجاتم دادی😐

با احترام یکی چرت ترین دلیل هایی هستش که تا حالا شنیدم

پس وی چین که از سال پیش تا الان 3300 درصد رشد کرده چی هان؟

خخخخ میخوای بیچاره کنی همه رو الان که تو اسمونه دیگه کجا بره هر لحظه امکان ریزش داره حالا بعد ریزش بخرن قیمتش 1400وامیسته به بالا هرچی رفته اصلاح میشه

مهندس اشغال ترین ارزهامون حداقل ۴۰۰_۳۰۰درصد رشد کردن انتظار داری در بازار صعودی ترون منفی هم میداد؟متاسفانه خیلی وقته روی این ارز هستم کاردانو داشتم حدود ۵۰۰۰ درصد رشد کرده

داداش سال نوت مبارک
تعطیلات نوروز یه سفر حتی یه سفر کوچیک برو تا یکم حالت خوب بشه.

۴۳۷ درصد ریزش داشته نه صعود از پارسال تاحالا