آینده ریپل

ی مدته سر قیمت و آینده‌ی ریپل حرف زیاده ، یادش بخیر زمانی که بیتکوین ۲ سنت بود همه میگفتن مزخرفه و فاندامنتالیست ها بر این عقیده بودند که قیمت بیت کوین به یک دلار هم نمیرسه ، بنده هیچ نظری راجب اینده‌ی ریپل نمیدم و با بیت کوین هم مقایسه نمیکنم چون طرح اصلیشون اصلا شبیه هم نیست ولی چند تا واقعیت رو عرض میکنم
۱ ریپل هنوز دادگاهش تموم نشده
۲ریپل مثل کاردانو ۵ هزار درصد در سال رشد نکرده
۳ریپل اخبار فاند خوبی داره
۴سقف قبلی ریپل ۳ دلار بوده که ی بار ب اون قیمت معامله شده

من تازه میخوام ارز بخرم،کدوم رو پیشنهاد میکنید؟

5 بفروش بره اینقدر مردم رو گول نزن، اگه پولم رو گذاشته بودم پای هر کوینی از آذر تا الآن ۷ برابر شده بود؛ ریپل کلاه‌برداری بوده و محکوم می‌شه و از آمریکا هم میاد بیرون، از آمریکا تم بیاد بیرون دیگه سگ نمی‌خرتش.

و اینکه ریپل چرا ۲۰تا تو کیف پولها نگه میداره؟!:wink:
مطمعا باشید ریپل آینده درخشانی داره

حرف حساب جواب نداره

اینایی که گفتی اشتباست ۱-کاردانو اگر موفق بوده تیم قوی و هدفمند و طبق برنامه داشته و کاملا غیر متمرکزه و نسل سوم ارزهای دیجیتال
۲-ریپل مدیراش دزدن و دارن جیبشونو پر پول میکنن
۳- مشکل دیگه ریپل اینه که متمرکز به خاطر همین بهش گیردادن
۴-ریپل اصلا فاندای خوبی نداره
در نهایت این ارز بالا میرود ولی کی و تا چه عددی معلوم نیست چون اعتبارشو تا حدی از دست داده

فقط میشه منتظر رأی دادگاه بود تا وقتی که جوابی نیومده نمیشه ریسک بزرگ روی ریپل کرد وسرمایه زیادی بهش تزریق نمیشه و پامپ نمیشه

دوست عزیز منم ریپلی دارم ،ولی ریپلی فقط بدرد ترید میخوره و مناسب هولد کردن نیست چون مثل usdt متمرکزه ،ارز هایی واسه هولد خوبن که غیر متمر کز باشن ،سال نو مبارک