سوال در مورد تبدیل بیبی دوج به ریال

دوستان سلام ، از همه عذرخواهی میکنم، شاید سوالم تکراری باشه، ولی اگر محبت کنید پاسخی منطقی و درست بدید ممنون میشم، به فرض اینکه انشالله بیبی شد 4 صفر، حالا مایی که چند میلیارد واحد از این ارز رو داریم، مسلماً رقممون به ریال بالاتر از 30 میلیارد تومان میشه، حالا این رو چطور باید به ریال تبدیل کنیم که تو حسابمون بیاد؟ اصلا میزارن این کار رو بکنیم؟ صرافی ها به ما پول میدن؟ مجاز هستیم این مقدار رو تو حسابمون وارد کنیم؟ خواهش میکنم درست پاسخ بدید باور کنید میدونم این مورد دغدغه خیلیا هستش،

گفتم با فرض اینکه انشالله یک درصد به چهار صفر برسه

اره داداش از کیف پولت مییریزی به حساب صرافی بعد اونجا مییفروشی و خورد خورد میریزی به حسابه بانکیت فقط یه مورد امنیتی هست که باید بگم هیچ وقت از صرافی خارجی به صرافی ایرانی ارزی واریز نکن درجا میان می برند مدیر جاان تایید کن

بگذار اول بهت بگم چی میشد و بعد بگم پولاتو چطور برداری.
ببین بر فرض بی بی شد یک ریال .تو این مسیر ده هزار تا ایرانی هم هستند .مثال میزنما من خبر ندارم چند نفرند.مثال زدم.
بعد دو سه روز پامپ کرد و حجمش مرتب بالا رفت تو این مسیر همه ذوق زده میشند. و مدام میخرند اینجا ده هزار نفر هنوز هستند ولی با اولین ریزش و کمتر شدن پولشون این ده هزار نفر تبدیل به پنج هزار تا میشند.کم کم اصلاح میزند .چون قرار نیست یک کله برد بالا.خیلی ها جدا میشند با رشد و اصلاحهای بعدی خیلیا جدا میشند تو این مسیر شاید ده نفری بمونند.این ده نفرم هشت نفرش اصلا فرامش کردند ارزی داشتند و از طریق دوستان متوجه این اتفاق میفتند.دقیقا مثل شیبا.
این را هم بگم که نگران نباش که پس چه کسانی میخرند و این پول به من چطور میرسد.هشتاد درصد ایرانی ها مدام صفحه را میبینند که رشد میکند بعد سریع تو قله میخرند و میشینند آه ناله زدن .
خب میریم سراغ نقد کردنش.
تو صرافی ایرانی شما سطح خودت باید بالا باشد تا مبالغ میلیاردی جابجا کنی.برفرض مثال جابجا کردی باید هواست باشد اولا شبا بعضی بانکها صد میلیونه.روزانه با انتقال پل .
ولی با پایا میلیاردم هست.ولی حسابهای معمولی اگر تراکنش بالای سیصد میلیون انجام بدند حسابشون توسط بانک مرکزی بسته میشد و به پلیس فتا اطلاع داده میشد.و شما باید بری ان شهر و انجا ثابت کنی که چطور این پول به حساب شما واریز شده ویک پرسه چند ماهه دارد.و من اطلاع ندارم که آیا پلیس از شما قبول کند که این درآمد شما مجازه یانه.من احتمال میدم چون برای کشور سودآوری داشتی و دلاری پول آوردی توی کشور ،کاری با شما ندارند.ولی بهترین کار توی طلا فروشی ها با طلا جابجا کنی و انها خودشون نقد کنند چون حساب انها تراکنش بالایی دارد و مشکلی ندارند یا ملک و زمین و ماشین جابجا کنی.

کاری نداره که خورد خورد تزریق میکنی تو حسابت:smiling_face_with_tear:

سلام دوست خوبم .
بله .
شما خودت چطور خریدی ؟
از کارتد واریز کردی به کیف پول صرافی و بعد خرید کردی .
حالا بخواهی بفروشی برعکس میشه
پول رو از کیف صرافی ایرانی برداشت میکنی .

اگر ان شاالله رشد خوبی کنه و به ۴ صفر برسه

۴صفر کم کرد برو دوبی خونه بخر بعدش اجارع بده حالشو ببر

شما تبدیل به ریال بی ارزش نکن.تبدیل به تتر کن و برو داخل کشوری با ارزش پول بالا تبدیل به دلار یا ارز اون کشور بکن.

خیلی ممنونم از پاسخ تمامی دوستان و راهنمایی هایی که کردن، واقعاً ممنونم،

خیلی ممنونم از پاسخ تمامی دوستان و راهنمایی هایی که کردن، واقعاً ممنونم،

ولی این مورد که تو دبی یا ترکیه خونه بگیری و بدی اجاره به نظرم بهتره ، چون تو ترکیه هم میتونه آدم شهروندی بگیره، خیلی عالی و یک سرمایه گذاری هستش خودش

باز هم واقعاً ممنونم از پاسخ تمام دوستان

ببینید تمام صرافی های ارز دیجتال غیر متمرکز هستند.یعنی وجود خارجی ندارند.حضوری خیر.
اما صرافی ها وطلا فروشی ها خیلی هاشون کیف پول دارند وارز دیجیتال را تبادل میکنند با طلا و دلار.
واملاکی وبنگاهی خودرو هم آشنا داشته باشی برات با ملک و خودرو جابجا میکند.

اما اینکه میگی صرافی اجازه نمیدهد.که برداشت کنی.
این اتفاق والا برای من اتفاق نیفتاده .برفرض مثال اینطور بود شما هم به سود خوبی رسیدید تمام داراییت را تو صرافی خارجی به تتر تبدیل کن.و ببر داخل کیف پول.مثل ترست ولت..اتمیک ..یا هر کیف پول مطمئنی.چون تتر نوسان کمی دارد و اصلا ریزشی ندارد.پس خیالت راحته .بی بی دوج هم اصلاح کرد که دیگه شما تتر داری.تتر را هم روزانه بیار تو صرافی ایرانی و خارج کن.

سلام دوست عزیز
اگر از صرافی ایرانی استفاده میکنی توکن مورد نظرتو در هر تراکنش بالای ۱۰۰میلیون انجام نده
برای انتقال به حساب بانکیت همه مبلغ رو انتقال نده در هر برداشت بالای ۲۰۰میلیون برداشت نزن. راه ایمن و بی دردسر اینه