نوتیفیکیشن لازمه…مثلا اگ پیام کاربری ریپلای شه اعلام کنه…مثلا من یا هر کسی شما رو ریپلای کنه اعلام شه… به صورت عمومی یعنی تمامی ریپلای هات اعلان شه یا فردی یعنی در جواب پیام شما اگر شخص خاصی ریپلای زد اعلان بفرسته …
تو برنامه های توسعه اینده داشته باشید…
به عنوان یکی از کاربران فعال پلتفرم شما، مایلم به یک کمبود مهم در بخش تحلیلها اشاره کنم که بر کیفیت و جامعیت محتوای تحلیلی تأثیر گذاشته است.
در حال حاضر، امکان انتشار تحلیل روی شاخصهای دامیننس (مانند BTC.D، ETH.D و Others.D) در سایت شما وجود ندارد. این در حالی است که شاخصهای دامیننس یکی از ابزارهای کلیدی در تحلیل بازار رمزارز محسوب میشوند. این شاخصها نشاندهنده میزان سلطه بیتکوین، اتریوم و آلتکوینهای مختلف در بازار هستند و نقش بسیار مهمی در بررسی ورود و خروج نقدینگی، تعیین روند کلی بازار و پیشبینی چرخههای قیمتی دارند.
با توجه به اهمیت بالای دامیننسها، نبود امکان تحلیل و انتشار محتوا در این زمینه باعث میشود یک بخش حیاتی از ابزارهای تحلیلی در سایت ارزدیجیتال نادیده گرفته شود. بسیاری از تحلیلگران برای تصمیمگیری در مورد روند بازار نیاز به بررسی این شاخصها دارند و اضافه شدن آنها به بخش تحلیلهای سایت، قطعاً میتواند ارزش تحلیلی و کاربردی پلتفرم شما را افزایش دهد.
لطفاً این موضوع را بررسی کرده و در صورت امکان، قابلیت انتشار تحلیل برای شاخصهای دامیننس را به سایت اضافه کنید. مطمئناً این تغییر مورد استقبال جامعه تحلیلگران و معاملهگران فعال در بازار رمزارز قرار خواهد گرفت.
پیشاپیش از توجه شما سپاسگزارم و منتظر پاسخ و بازخورد شما هستم.