ارز دیجیتال و لذت زندگی

من عهد کردم نه نظر بدم و نه تحلیل بذارم.

اما دارم میبینم یه سری فقط حرف میزنن و دیگران رو گمراه میکنن.

اون دوستان تعصبی که میگن بازار گاوی رسیده،جواب سوالامو بدن:
۱-تکلیف حمایتای سنگینی که توو این یه سال شکسته شده و حتی بهش پولبک هم نزده چی میشه؟
۲-اخرین باری که قیمت بیت کوین ۲۵هزار دلار بود،ارزش بازار کریپتو ۱.۴۲تریلیون دلار بود.
الان ۹۱۱میلیارد دلار.
۳-هش ریت بیت در بالاترین سقف ۲سال گذشته هست.یعنی پاداش استخراج بشدت پایین اومده و میل به فروش در شرکت های ماینر در حال افزایشه.
۴-تقاطع مرگ هفتگی نزدیکه و rsi هفتگی در نقطه اشباع قرار داره.
۵-از مقاومت داینامیک روزانه خارج شدیم،اما پولبک نزده،اگر پولبک شدید بود و بیت رفت زیر خط مقاومت داینامیک چی؟
۶-ابر کومو ۳روز دیگه به محدوده خنثی میرسه،اگر در این ۳روز که اتفاقا کندل هفتگی هم بسته میشه،پوش اتفاق بیفته چی؟
۷-در مورد فاندای فدرال رزرو،اگر نرخ بهره کاهشی بشه و خوب محسوب بشه،آیا نهنگا به شعار(در خبر خوب بفروش و در شایعه بخر)عمل نمیکنند؟
با فکت و منطقی جوابامو بدید ممنون میشم

پیش به سوی 30000منطق از این بیشتر

همون‌جوری که ریخت و به هیچ از یک از حمایت هاش پولبک نزد الان هم به مقاومت هایی که شکسته پولبک نمیزنه . چطور ۴۰۰۰۰ دلار رو شکست پولبک نزد؟؟ چطور ۳۰۰۰۰ رو شکست پولبک نزد الآنم احتمال داره پولبک نزنه

توی ماهانانه و هفتگی کانال ۱۰ سالشو شکونده به پایین و الان درحال پولبکه .و تا چن روز دگ مووینگ ۵۰ دویستو میشکونه ک ریزش داریم نمیدونم چرا هیشکی اینارو ندیده فقط میگن بولیییش

فقط یکی از سوالاتت رو جواب بدم به بقیه هم خواهید رسید ارزش بازاری که الان مشاهده می‌کنید از کجا مطمئنید واقعی باشه ؟ و جهت فریب ماها این رقم فیک نباشه ؟ مگر جایی که این رقم ۹۱۱ میلیارد دلار رو مشاهده می‌کنید آیه قرآن هست که قاطع و دقیق و واقعی و حجت باشد ؟

ریزش نیازی به پولبک نداره.
چرا یه خرده اقتصاد مطالعه نمیکنید؟

کاش تو برگردی به عهدی که کرده بودی:folded_hands:

ریزش نیازی به پولبک نداره.
چرا یه خرده اقتصاد مطالعه نمیکنید؟
فقط در یک حالت پولبک بازار نزولی انجام میشه و اونم برای شکست حمایته.
وقتی میگم بعد از شکست حمایت ها،چرا به اونا پولبک نزده منظورم دقیقا همین بود

همونطور که دو سال قبل با ممنوعیت رمز ارزها توسط چین کارشناسی های دوزاری گفتن کار بیت کوین و بازار رمزارزهاتمام شد پس از مدت کوتا 68هزار رو زد. شما زیاد تحیل نکن. هیچ چیز معلوم نیست

زود بخواب صبح بیاد پاشی بری مدرسه

برگرد عقب واین سوالات را زمانی که بیت روی سی هزار بود وامثال شما با این توضیحات میگفتن محاله پایینتربیاد دوباره ازخودت بپرس به همان دلایلی که ریخت به همان دلایل هم میره بالا خودتونو با این چیزا گول نزنید

تعصب ندارم اما نمودار میگه روند نزولی شکسته و اگرچه هیچی صددرصد نیست، تکنیکال تا حد زیادی درسته.

حالا جواب سوال ها:
۱- تو روند صعودی قبلی خیلی مقاومت ها شکسته شد و بهش پولبک زده نشد و تو نزولی همین اتفاق برای حمایت ها افتاد. غیر ممکن نیست.
۲- با این حال از ۲۵ هزار ریخت پایین و الان با سرمایه کمتر تو یه ماه ۲۰ درصد رشد داشته. اول روند صعودی ایم و شخصا توقع ندارم امسال قله قبل رو بزنیم ولی اعتماد داره جلب میشه.
۳- در این مورد نظری ندارم باید روند هش ریت و تاثیرش رو قیمت بیت کوین رو مطالعه کنم.
۴- اینو دو هفته س که میگن ولی رشد داشتیم.
۵ و ۶ و ۷ احتمال هست و ممکنه برعکسش شه.

در کل اگرچه فاندامنتال تاثیر داره ولی سالهای ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ که بیت کوین سریع رشد کرد و به اوج تاریخی رسید سالهای کرونا و بیکاری و تورم و ناپایداری و مشکلات اقتصادی بودن. خیلی بدتر از ۲۰۱۸ که زمستان ارزهای دیجیتال رو داشتیم. در نتیجه نمیشه گفت هر چی وضع اقتصاد بهتر باشه حتما بازار رمزارز سکه تره.

داداش شما اعصابتو خورد نکن. دمت گرم نظرتو دادی. شاید همین حرفات راهگشای یه هموطن شد.خودتم صبر کن هرجا صلاح دیدی وارد شو… فقط افعصابتو خورد نکن

بنده پاسختونو گذاشتم

اتفاقا نظرت زیبا و محترمه ولی الان وقتش نیس… ببین دامیننس بیت 8/2022 …40% بوده و توتال 1420 و قیمت بیت 25000.الان دامیننس بیت 44.5%.توتال 1 تریلیون و قیمت 23000 هستش.خب این طبیعیه این طرف معادله برابری میکنه با طرف دیگه و از این نظر هم گرا هست واگرایی نداریم.حمایت هایی که ازشون صحبت میکنی ممکنه فاکتورهایی که بابتش از دست رفتن رو رفع کرده باشن پس پوسیده است و فسیل شده.تقاطع مرگ وحی منزل نیست اگر در تایم هفتگی میبینی به چارت روزانه ترتیب اثر بدی.قیمت بعد از شکست یک خط داینامیک تعهدی به پولبک ندارد و 40% اوقات ممکن است پولبک صورت نگیرد.هش ریت با بالا رفتن خود نوید بازار صعودی میدهد نه نزولی و فارمر ها با توجه به بالارفتن قیمت انرژی مصرفی طی سال گذشته میلادی مایل به فروش در قیمتهای بالاتر هستند تا بهره وری کارشون رو افزایش بدهند. 10000 بیت فارمری با اختلاف جزئی 1000 دلار پایین و بالا 10000 دلار تفاوت قیمت ایجاد میکند که مبلغ کمی نیس با توجه به نوسان شاید از نظر من و شما کم 1000 دلاری و با توجه به گزارشات فعلا میلی به فروش در این نقاط ندارند وگرنه فروخته بودن و ما اینجا شاهد تثبیت قیمت نبودیم …بحث طولانی میشه برای ادامه …من هم به ریزش به اعداد 10 تا 9 هزار دلار فکر میکنم اما الان وقتش نیست ولی همین که اهل بحثی و دلیل و مدرکی خوبه.

کدوم آیه قرآن منظورتونِ ؟