سلام ..جناب لطفی بازار رو مثل یه چرخه تصور کن ک دایم داره خودش رو تکرار میکنه …انباشت صعود توزیع نزول …شما باید این مراحل رو بتونید پیدا کنید حالا بر اساس تجربه ، ابزار تحلیلی یا تئوری های مختلفی مثل وایکوف یا امواج الیوت ووو وقتی تونستی این چرخه درست تشخیص بدی باید بر اساسش عمل کنید تو فاز انباشت باید هولد کنی چون به زودی صعود اغاز میشه و توجه ها جلب میشه و همین جلب توجه صعود رو شدت میده اما در ادامه به فاز توزیع میرسه (اونایی ک فاز انباشت بودن کم کم تخلیه میکنن) ورودی جدید نداریم و کم کم فشار فروش زیاد میشه و در نهایت نزول…
…
وگرنه هولد همیشگی که معنی نداره …همین فانتوم ک این همه رشد کرد چندین ماه تو فاز انباشت بوده…من چند ماه اونجا بودم تا یه مدت پیش کسی پیام نمیذاشت ولی الان همه پیام میزارن و تازه میخوان ورود کنن !!!
…
سلام ، آقا مهرداد تمام اعضای گروه حرفهای شما را تائید می کنند ، بله درسته مرحله انباشت و صعود و توزیع مرحله نزول ، ولی تشخیص مرحله انباشت کار هر کاربری نیست به تخصص نیاز داره ، و تا مرحله صعود ممکنه ماه ها زمان ببره ، اما ما بیشتر روی افرایش سرمایه و کنترل سرمایه کار می کنیم ، یعنی با آگاهی کامل بعد از اصلاح یه ارزی(لیدو - اتم - لینک و…) را می خریم ، و برای این خرید مبلغ قابل توجهی را برای ساپورت در کیف نگه می داریم ، بعد از رشد که تقریبا هر هفته اتفاق می افتد با سود 5الی 7 در صد از بازار خارج می شویم مثلا 100م را به 107 و 114م تبدیل می کنیم بدون اینکه موقع ریزش همراه بازار باشیم ، این یعنی تضمین سرمایه ، برعکس هولدر که با ریزش همراه بازار هست.
من هم روی هیجده سنت زیر نظر داشتمش ولی متاسفانه صبحی از خواب بیدار شدم دیدم روی چهل سنت است
نظرت در مورد. بی بی دوج چیه؟؟