هشدار برای تازه‌کارها در بازار کریپتو

رفیق تازه کار من بخون که بدونی هموطن من
۴ ساله تو crypto هستم ادعای ندارم ولی گاهی یه چیزای می بینم که جیگرم خون میشه واسه هموطن هام تو این شرایط افتضاح اقتصادی
عزیز من پول طلای خانومت،پول ماشینت،پول وام ۲۴ درصد سودت،پول نزولی و… نیار باهاش بیت کوین بخر و بایننس چون تو چایخانه و پارک و باشگاه بهت گفتند اگه کسی پارسال بیت کوین داشت الان میلیاردر میشد
رفیق من بدبخت نکن خودتو که مثل الان خانومت زنگ بزنه بگه بدبخت شدیم
رفیق من اینجا بزرگتر داره نهنگ داره گرگ داره اگه ندونی چیکار کنی تو رو می بلعند
نرو مارجین کن وقتی نوسان گیری نمیدونی
هولد نکن رو ارزی که حجم معاملاتش زیر حد منطقیه
ترید نکن وقتی اندیکاتور نمیشناسی تحلیل تکنیکال نمیدونی
تاج سر من نرو تمام پولتو تو کوینکس ترید کن وقتی احراز هویت نشدی
تو بایننس با وی پی ان ماهی هفت هزار تومانی آن نشو
بخدا اسنپ رو هم قبلش میرن آموزش
از چاه بورس نیفت تو چاله کریپتو، که دیگه اینجا نه مقری تو تهران داره نه کسی دو به شیش میکنه واست نه دادت جز به فلک به گوش کسی میرسه
یاد بگیر سود کن و لذت ببر اونم سود بی انتها ولی اول یاد بگیر

احسنت دوست عزیز! یکی از بهترین کامنتهایی که تو این پیجها دیدم! من هم تا میتونم در پاسخ به برخی از دوستان تازه کار این موارد رو تذکر دادم/میدم، ولی اعتراف میکنم کامنتتون بسیار کاملتر و جامعتر بود/هست.

درود بر تو سپاس از وقتی که گذاشتی

فقط بورس چاه نیس ، اینجا چاله ، بورس مقابل بازار کریپتو هیچی نیس ، اونجا گرگ باشن اینجا گودزیلان ، اینجا خیلی بزرگتر از بورسه ، همین الان ک میخوابیم ممکنه صبح بایننس ۴۰ دلار بشه یا ۴۰۰۰ دلار ، توصیه های خوبی بود ولی اینجا رو چاله نکن اینجا اوقیانوسه

شما حق نداری کسی رو بترسونید ، در این بازار فقط و فقط صبر جوابگو هست ، بله اگر شخصی یک سال پیش با ۵۰ م وارد شده بود و صبر پیشه کرده بود ، ۴۰۰ م برداشت میکرد ، اولین رکن این بازار صبور بودن میباشد و لاغیر ، و اگر علم این کار را نداری ، مشاوره بگیر …

فک میکنم مشکل قطو وصلیه وی پی ان حل شده باشه با فیلتر سفت و سختی ک رو سایت بایننس از طرف ایران شده

دوستان جدیدا ب مشکلی بر نخوردن؟

دمت گرم حرفات همش قشنگ بود واقعا دلسوزانه کاش یاد بگیریم دلسوز هم باشیم نه رقیب دشمن و بدخواه ..
میدونی اینقدر ابنجا تو این کشور اذیت شدیم خوردن و زدن و بردن ازمون ک دیگه دس به دامن هرکاری میشیم بدون اگاهی…

سلام دوست عزیز لطفا میشه در خصوص عدم برگشت bnbپس از لغو اوردر در تراست ولت توضیحی بدین
برای من این مشکل پیش اومده دوپارت حدود چهار bnbازم برگشت نخورده به والتم
ممنون‌میشم

فقط صبر کنید و هولد. من خودم پارسال حدود 15 تا 20 ملسون پله ای بیت کوین خریدم الان پولم حدود 170 ملیون شده.