کراس مووینگ اوریج وینک

اینجا واقعاً اون کسیکه چیزی می‌دونه یه چیز درست حسابی میگه یکی دو نفر به اسم نهنگ و کوسه ازاین اسما که چیزی از بازار حالیشون نسیت فورا بهشون میپرن کلمه سمپاش چرت وپرت شروع میکنند.عزیزان پامپ لونا کلاسیک یعنی بالای پانصد درصد این چندر غازی که بالا می‌ره این پامپ نیست اون عزیزانی که تکنیکال بلدن چارت هفتگی مشخص هستش ریزشش خیلی قدرت مند بوده ولی متاسفانه بالا رفتنش ضعیف اگه به این شکل بالا بره به نظر من زیاد نمیتونه بالا بره ولا من از خدامه هزار درصد پامپ کنه ولی چه میشه فعلا وضعیتش آینه حالا هی بیاد بگید اون سمپاشه اون یکی آله و بله.یکسری گناه داران مواظب سرمایه هاتون باشید با طناب این به اصطلاح موافق ها خودتون رو خفه نکنید این ارز شاید یه مقدار بالابره نمیگم بالا نمیره ولی الان فاند قوی نداره زیاد نمیتونه بالا بیاد بازم بالا رفتن صدرصد از نظر من پامپ نیست.در آینده سودهای خیلی خوبی میده دفعه قبل خودتون دیدید چه جوری رشد کرد پامپ به این میگن.

چرت و پرت نگی ممنون میشیم !! این ریزش به خاطر بیت کوین هست اولا ، دوما هم اینایی که تو تعریف میکنی مشخصه یا یکی از اونایی یا اینکه اصلا تو ماجرا نیستی این اشخاص هدفشون چیه !!
بدتر اینکه این اشخاص رو بازار فهم و سواد دار هم معرفی در حالی ه شخص از لونا و سرنوشتش همین حالا خبری نداره و مونده تو دوران دوکواان که کلاهبرداریه و … که اینم کسی تایید نکرده و جدیدا هم بایننس هشدار خطرشم از روی این ارز ورداشت
من نمیدونم به شماها چی میرسه ؟ به هر حال بازار کریپتو هر کی هست حالا چه در ارز تقلبی باشه چه درست حسابی باشه با امید سود اینجا نشسته و همیشه امیدوار هست به بالا رفتن حتی اگه بالا نره شماها دنبال چی هستین که هی زیر دل این و اون رو خالی کنی و دم از ریزش و قدرت ریزش بزنین ! اینا از ۰۰۰۱۳ که همین یه ماه پیش بود اعلام ریزش ۰۰۰۰۹۰ و میدن تا ۰۰۰۲۰ هم اومده از اینجا باز از رو نمیرن یا نمیری هر روز دم میزنن فلانیها خوب میدونن و …
یکم خجالت هم خوب چیزی هست که نمیکشن یا جنابعالی نمیکشی .
اینکه هر روز بگی میریزه ! خوب مشخصه این بازار صعودم داره ریزشم ولی شماها انگار بالا رفتنها رو مثلا از ۰۰۰۱۳ تا ۰۰۰۲۰ که رسیده نمیبینین و اتفاقا وقتی میرسه به ۰۰۰۲۰ میریزه تا ۰۰۰۱۷ میگین دیدن یه عده گفته بودن ولی اونارو سمپاش خطاب کردین !!!
خجالت بکشین این بازار هیچ عالمی نداره مگر اینکه شماها سمپاش جماعت رو عالم معرفی کنی !!

تو یکی داری چرند میگی ارزی که بخواد رشد کنه ربطی به بیت نداره قبلاً دیدی اگه تو بازار بوده باشی که فکر نکنم بودی باشه فقط اسمشو شنیدی بهت گفتند بخر قبلاً بیت در اوج ریزش بود این پامپ میکرد الآنم مزخرف نگو دو روزه اومدی تو این بازار اومدید هزار و یک عقده دارید

یه عده اینجا هستن اگه حرف حق بزنی بهش میگن سمپاش.
ولی دوست عزیز حق با شماست

آقا شاهین به نظرتون تا چه عددی میاد پایین و در چه تایمی؟

سلام این ریزش به علت ریزش بیت کوین هست دوست گرامی انشالله بیت کوین برگرده چون تمام ارزها ازش تبعیت میکنن

به روباهه میگن شاهدت کیه میگه دمم،عقده ای رفته با،ی اکانت دیگه خودش وتشویق میکنه

داداش چون ازش لانگ گرفتم و بدجور توضررم میخواستم عددشو بدونم که لیکویید نشم باتشکر