تحلیل بلندمدت بیت کوین

سلام دوستان عزیز یه توضیح کامل دارم برای دوستان که از تجربیات خودم که از ساله ۲۰۱۵ وارد بازار شدم می‌خوام خدمت دوستان عرض کنم ایشالله که مفهوم رو بتونم برسونم… یه سری چیزا تو این بازار طبیعیه و یه سری چیزا غیر طبیعی مثلاً بیت کوین تازه ساله ۲۰۲۱ سقف تاریخی خودشو که از ساله ۲۰۱۷ به این ور بود و همچنین از ساله ۲۰۱۳ به این ور بود نتونسته هیچ وقت یک سال بعدش تاچ کنه همیشه یه چن سالی گذشته و بعد با قدرت گرفتن بیشتر سقف رو شکونده …حالا بعضی از دوستان میان میگن که امسال بیت کوین ۱۰۰ هزار یا دویست هزار دلار رو میزنه بله درست میگن بیت کوین به نظره من تا یک میلیون دلار هم میرسه صدرصد ..ولی امسال نمی‌رسه این تفاوت فاحشی واین کاملآ غیر طبیعی هسش چرا ؟ چون که همین ساله ۲۰۲۱ سوده چن هزار درصدی داده حداقل سه سالی طول می‌کشه که سقف قبلیش رو بزنه تازه اگه همه چی تو دنیا اوکی باشه جنگ نباشه خطر کم آبی نباشه و …عرضم به خدمتتون به نظره من اگه بخوام واقع بینانه و معقول به قضیه نگاه کنیم بیت کوین امسال نهایت سقفی که می‌تونه بزنه بین ۲۸ تا ۳۳ هزار دلار باشه نهایتا… و اما بریم سراغ گراف عزیزان من چن وقت پیش که بازار تو اوج ریزشش بودم بهتون اطلاع دادم میتونید پایین نگاه کنید…که این ارز گراف دیگه ریزشی ندارع اینو هم اگه الان میگم بخاطر اینه که حسن نیتم برای دوستان ثابت بشه الآنم میگم و پاش هم وایسادم که این ارز گراف با توجه به نمودار و تکنیکال بیت کوین که کاملا با هم دیگه درگیرن و گراف که دوسال پیش سقف قبلیش رو شکونده بود و قیمت تقریباً دو دلار و خورده ای بود ببخشید الان حضور ذهن ندارم که قیمت دقیقشو بگم … دقت کنین …این ارز گراف می‌تونه تا قیمت های حداقل بین ۵۰ سنت و حداکثر تا ۷۰, سنت دست پیدا کنه و احتمالا خیلی ضعیف می‌دونم که یک دلار رو تاچ کنه … خلاصه دوستان عزیز تو این چند سال که من بودم آدمای زیادی رو دیدم که غیر طبیعی فکر میکردن و متاسفانه متضرر شدن اگه واقع بینانه بهش نگاه کنیم سوده خوبی می‌برین و مهم ترین اصل اینه که سرمایتون رو حفظ کنید و اگه کسی خواست هولد یا ترید کنه تا اونجایی که بتونم سود برسونم در خدمت شما هستم پرسود و آگاه باشید در پناه خدا

ممنونم از،راهنمایی شما عباس تلگرام اگر داری راجع به نوسانات ارزها و خرید و فروش ازت راهنمایی بگیرم.ممنونم

اهسنت :clap::clap::clap: ممنون از شما :rose:

خب یه راه ارتباطی با خودت بزاره… شماره ای پیجی اکانتی

درصتش عه سنته نه اهسنت:rofl:

سلام دوست عزیز، باتشکر از راهنمایی مفی شما بزرگوار من از این ارز 4000 تایی دارم صلاح میدانید به 10000 این ارز را افزایش بدهم زمان خریدش را کی صلاح میدانید، باتشکر، عامر

دوست عزیز من کارم از همین ترید و هولد میگذره پیج خاصی ندارم هر سوالی داشتید همینجا بپرسید درخدمتون هستم

سلام بررسی کنم بهت اطلاع میدم

سلام آیا با برنامه دیگه صرافی دیگه هم میشه نوسان گیری کنم

سلام این پیش بینیتون تا چه زمانی قراره اتفاق بیفته

سلام اگه زمان بهتون بگم حتما دروغ گفتم ولی از روی تکنیکال زمانی اتفاق می‌افتد که بیت ۲۸ هزار تا رو رد کنه

دوست عزیز به تمام پروژه های هوش مصنوعی یه نگاهی بنداز بعدا بفرمایید گراف نهایتا ۷۰ سنت میشه ، ترند امسال هوش مصنوعی و لایه دوم ها هستن ، شما پروژه های هوش مصنوعی مثل vaiusdt,agixusdt,fetusdt,oceanusdt, رو نگاه‌ کنید در عرض ۵ هفته گذشته رنج ۲۰ تا ۴۰ برابر شدن !!! فعلا موج سواری روی هوش مصنوعی جواب میده