راهنمایی برای تازه واردان

سلام خدمت همه دوستان
من تازه وارد دنیای ارز دیجیتال شدم هر ارزی میخوام بخرم تهش بتونم همه دارو ندارم و بزارم وسط 3تا4 میلیون تومنه ولی الان با کامنت هایی که در زیر ارز هایی که انتخاب می‌کنم بخرم میخونم راستش کیج و سر در گم میشم نمیدونم چیکار کنم
کسی میتونه راهنماییم کنه

اگه به استناد به کامنت ها میخوای وارد بازار بشی همین الان بدون هیچ استرسی همه پولتو قیدشو بزن,ولی نه اگه میخوای پولتو رشد بدی یانه حداقل پولت کم نشه و همون باشه برو بشین مباحث پرایس اکشن رو حداقل از یوتیوب ببین یاد بگیر بعد بیا ببین چخبره تو بازار،
اصلن عجله نداشته باش وقت زیاده و تاتو نیومدی هیچ پامپ وحشتناکی زده نمیشه که جا بمونی ازش،
بازار همییییییشه فرصت میده و موج میفرسته ولی فقط به اونایی که بلدن موج سواری کنن,پس نیا که غرق شی موج سواری یاد بگیر!

با خواندن ،چند تا کامنت ،وارد بازار نشو ..تو گوگل بررسی کن سابقه ،وقیمت باید برای این مبلغ پایین باشه ،تا توکن بیشتری بشه …ok

دوست گرامی من 50 میلیون تومن که به واسطه فروش گوسفندانم به دست اورده بودم رو وارد این بازار کردم و خدمتت عرض کنم بعد از یک سال و نیم پول بنده تبدیل به 700 هزار تومن شده، خودت رو در این بازار مزخرف بدبخت نکن

به دنیای شانس و احتمالات
سرزمین رویاهای شیرین خوش اومدی