سلام این شاید اخرین تحلیل من باشه واستون چون تا حایی که دیدم اکثرا بیشتر دنبال دیس لایک دادنن وقتی ینفر دیدشو واستون میگه بدونید زحمت کشیده تا ۴ نفر از بلاتکلیفی دربیان و الی من نه دنبال لایک یا دیس لایکتون نیستم
من ادمایی که تو گروهم فعالن میشناسن صعود بیت رو روی ۱۸ هزار قبلی دادم تا ۲۵ هزار بخاطر کنج نزولی و رفت و همسونم روی ۲۵ هزار نقد کردم و دیشبم بعد حمله به خط نزولی که اینجا گفتم ۲۲ قرارداره شروع به خرید ارزامون کردیم و الانم همشونم تو سودیم اس ال پی همینجا ۱۹۰ خالی گفتم و روی ۱۲۰ و الی ۱۱۰ قیمتی در صرافی های ایرانی گفتم اگر بیت زیر ۱۹۶۰۰ نده فرصت میانگین زدنه برای اونایی که نتونستن خالی کنن و الان ۱۳۵ هست خط نزولی بیت شکسته اگر زیر ۲۳ هزار نده رفتیم واسه ۲۷ و ۳۰ و ۳۲ و بهترین حالت ۳۶ حد ضرر فعلی بیت روی ۲۳ الی ۲۲۶۰۰میتونید ارزاتونو نگه دارید نباید اون ناحیه از دست بره برای بیت
و الی بازم من نقد میشم دوباره و سیو سود میکنم
دوستان فرهنگ سازی کنید شاید شما تحلیل خودتون دارید و استاد منید والی فردی که دیدش بر اساس چارت میگه بدونید برای شما زحمت کشیده و این نیاز مند احترامه و الی هر برخوردی کنید باعث میشید که هر فردی تو این بازار بتونه کمکتون باشه نباشه و الی برای من محبوبیتی به دنبال نداره
منو افرادی میشناسن که تو همین ماه تو صعود ۱۰۰ و ۲۰۰ درصد سود کنارم گرفتن و تو ضرری که تو هفته قبل داد ضرری نداشتن نه دلاری نه چارتی و الی دوستان نیازی به اثبات خودم ندارم برید تمام تحلیل های منو تو این ماه بخونید ببینید چه تارگت های برا بیت اینجا دادم که تاچ شد
و همیشه واسه صعود یک تارگت داشتم باید رد میشده و واسه نزول یک تارگت که باید شکسته میشده هر طرف میزد من باهاش همراه بودم
من سود شما میخوام نه لایک نه دیس لایک ولی دیس لایکتون فقط ادمو دلسرد میکنه برای بیان دید خودم و الی
میتونید برید توی این ماه از اول تحلیل هام بخونید
امیدوار پر سود باشید همیشه
با سلام و تشکر از مهر و محبت شما آقای رجبی عزیز، سئوال من مرتبط با این ارز نبوده، در مورد ارز دیگری میخواستم از شما کمک بگیرم من یک ارز کم ارزش cheemsiun را به میزان بالای میلیارد خرید زدم بعد مدتی در کیف پول تراست والتم قیمتش محو شد، هیچ تغییر ات قیمتی برایش در کیف پول تراست والتم نمی آید، الان قیمت هر دونه این ارز 26 تمانه ولی برای من میزان قیمتش مشاهده نمیشود، چون در مطالب عنوان شده از طرف شما از دلسوزی و همفکری و کمک بدیگران را متوجه شدم، خواستم در این زمینه از شما کمک و راهنمایی بگیرم، احتمال ندارد این ارز تغییرات آدرس و شناسه v2داشته باشد، عامر
ادرس گروهتون لطفا
متاسفانه چند باری سعی کردیم بفرستم نمیشه اینجا ولی اینستا مجید_رجبی
۷۴ بزنی میاد اونجا میتونم لینک واستون بفرستم
ادرسه گروهتو میدی لطفا
منه بی تجربه ب حرفه بیتجربه هایه دیگه گوش کردمو تو ضرره زیادم حداقل برگردم ب پوله خودم
متاسفانه هر کار کردم ناظر تایید نمیکنه واستون بیاد لینک یا ادرسی که بتونم تعامل کنم باهاتون
خب عزیز اول از همیشه حتما اداب میانگین زدن رعایت کن من این ارز رو روی قیمت ۳هزار تومان خریدم ۲۵۰۰ میانگین زدم ۲۸۰۰ خارج شدم چون دیدم خیلی حجم فروشش بالاس و بعد که متوجه شدم کلا هولدراش با هر پامپ مخصوصا گیمراش توکن هاشونو خالی میکنن خب خروج زدم ازش و تا قیمت ۹۰۰ریال ورود نکردم اونجا ام ورود کردم با حد سود معقول خروج زدم اللنم ندارم ولی ناراحت نباش
بیت فعلا در صعوده انشالله تثبیت بده خب ارزا یک الت پارتی راه میندازن و خب اس ال پی ام مثتثنی نیس اما قیمت شما فقط با فاندای قوی میرسه فعلا و الی تا چارت ۶۰۰۰بره قیمت نهایتا اگر دلار ۵۰ باشه میشه ۳۰۰تومان ولی خب امیدوارم که انشالله بیت بره واسه حتی ۳۲ و ۳۶ تا جبران بشه پولت و الی اس ال پی فعلا فقط فاندای خوب قوی میتونه این ارزو برگردونه به قیمت های طلایی چون چارتن حد سود فعلی بیت ۵۰۰۰تا ۶۰۰۰هست مگر بیت بره واسه تارگت های بالا که اینم انشالله ضررتون جبران کنه
سلام خوبی آقای رجبی تو شخصی خودم لطف میکنید پیامی بدید یه مشورت بدی…ممنون
من تعدادی slpتوی تراست ولت دارم اما نه میشه ارسال کرد نه سواپ میشه نه اکسچنج، نمیدونم چکار کنم.کسی راهکاری داره؟؟ ممنون