ریزش بیت کوین و انتخابات

اگر دقت کرده باشید چنتا از ثروتمندان بزرگ دنیا امدن تویت زدن در مورد چنتا ارز اما اون ارزها اصلا تکون نخورد پس مردم ایران وچنتا کشور اطرافش که سال نو گرفتن تاثیر زیادی دارن تو بالا پایین شدن ارز دیجیتال . اگر عید دیدنی تموم بشه ومردم رویه روال کاری بیفتن ارز دیجیتال هم وضعیتش درست میشه ..
دوستان من نظر شخصیه خودم رو گفتم شاید هم اشتباه کرده باشم.

این حرفت ببخشیدا خیلی مسخره هست یعنی چی عید هست مگه ما ایرانیا چقدر پول گذاشتیم تو ارز دیجیتال که بخاد روی ارزها تاثیر داشته باشه فکر کنم شما تو بورس ایران گیر کردید

بله کاملا درسته علتش هم نایاب شدن ماهی سفیده در شب عید

بعید نیست!
ما مردم عادی ک هیچ ولی ما برای دور زدن تحریما میتونیم رو این ارز دیجیتال حساب کنیم.درسته؟بعضی کشورا بدهی خودشونو به ایران ممکنه با این سیستم بدن.

دمت گرم چقد خندیدیم ممنون

هیچ کشوری برایه ادمایه ثروتمند اندازه ایران سود اوری نداره این افراد تو ایران پول در میارن چون نمیتونن پولشونو خارج کنن به وسیله ارز دیجیتال این کار رو میکنن .حالا بماند دولت بخاطر تحریم طلب هاشو از کشورایه دیگه نمیتونه قانونی دریافت کنه وبه وسیله ارز دیجیتال خیلی راحت دریافت میکنه و اخر سال که میشه بخاطر نیاز مالی خیلی از اون پولهارو به ریال ودلار تبدیل میکنن و میکشن بیرون ..
متاسفانه دوستان فکر میکنن ارز دیجیتال رو برایه ما مردم عادی ساختن تا بریم ۱۰۰ ملیون اونجا سرمایه گزاری کنیم و سود کنیم .
پول ایلان ماسک در مقابل پولی که حکومتها با این سیستم جا بجا میکنن واقعا چیز بی ارزشی هست .حالا حساب کنید ببینید کشور ایران میتونه تو ارز دیجیتال تاثیر بزاره یا نمیتونه ؟

دوستان عزیز این دوستان بی راه نمیگن که میگن از ایران خیلیا تو ارز دیجیتالن، مشت نمونه خرواره شما حساب کن ببین چن نفرو میشناسی که تو این سیستمن حالا این مقیاسو بزار تو کل دنیا که یه تشکل ۱۰۰ میلیونی رو تو ارز دیجیتال تشکیل دادن و اینجاست که میبینی خیلیا از ایران تو این سیستمن