سیگنال های اشتباه و ضرر

در نهایت روسیاهی برای کسانی است که با سیگنال غلط باعث ضرر رساندن به هموطنانشون میشن آقا وقتی نمیدونی ساکت باش هیچی نگو…یادم نمیره موقعی که دوج بیست و خورده ای سنت بود همین آقای بختیاری و بهنام پلن و یکا و چندتای دیگه طوری با اطمینان میگفتن دوج تا چند ماه دیگه چند دلار میشه چی شد الان یک سال و خورده ای گذشت و دوج چند برابر کمتر شده…اگه وجدان دارید لطفا ساکت باشید دوج کوین فقط حمایت یک شیاد رو داره اونم برای نوسان گیری چند وقت یبار میاد…

داداش آخه اونا از بنیانگذاران ارز دیجیتال بودن سر درمیارن اینجا هرکس دوتا خط خطی بلد میشه فکر میکنه مخترع بیت کویین بوده بعضیا ی جوری با قطعیت نظر میدن که انگار خودشون اینو بالا پایین میکنن منتهی نمیدونن توی ارزهای دیجیتال بخاطر تازه بودنش همه تو یه سطح هستن فقط بعضی ها اخبار رو بهتر دنبال میکنن وکرنه هیچکس به دیگری برتری نداره

برادر من این اولین باره که من پیام میدم.ببین منا با کی اشتباه گرفتی هیچوقت به خودم اجازه نمیدم به کسی سیگنال بدم چون ممکنه یه بنده خدایی به حرف من استناد کنه و آه و نفرینش برا من بمونه من فقط اون چیزی که برام اتفاق افتاده بودا گفتم ولاغیر

برادر من این اولین باریه که من دارم اینجا پیام میدم ببین منابا کی اشتباه گرفتی من خودم زندگیم با سیگنال این و اون به فنا رفت پس به خودم اجازه نمیدم به کسی سیگنال بدم تا بعدش آه و نفرینش پشت سرم باشه
من فقط یه چیزی برام اتفاق افتاده بود که اینجا عنوان کردم و ولا غیر

درود بر اون شرفت