مشکل انتقال ترون از صرافی

سلام‌ عزیزان قبول باشه طاعات و عبادات.‌بنده از قبل پیش بینی بیت رو کردم و تا الان درست بوده برگردید ببینید.‌از الان مجدد اعلام میکنم‌به هیچ عنوان دنبال نوسان نباشید. بیت انشاالله بین ۳۰ تا ۳۱ کف سازی میکنه ظرف یکی دو روز ۳۲ تا ۳۳ و انشاالله بعد از اینکه ۳۳ کف سازی کرد انشاالله تا ۳۵ کف سازی ردی ۳۵ انجام بشه تا ۴۰ راحت صعودی و تو ۴۰ تا ۴۵ کف سازی و بعد میره تا ۵۰ . انشاءالله ۵۰ رو رد کنیم ۶۶ سابق رو قطعا رد میکنه . این پیش بینی تا اواخر بهار و اوایل تابستان حرکت بسمت ۸۰هزار تا . این پیش‌بینی هست انشاالله نتیجه میده پس صبوری کنید

مثل اینکه شما از موج شماری و پرایس اکشن اطلاعی نداری
بیت الان تو موج ۴ هست و تا ۴۸ یا ۴۹ بیشتر جا نداره بره بالا یک مینور پیش رو داریم که احتمالا از محدوده۳۵ تا ۳۷ باشه پول بک به محدوده ۳۰ و بعدش میره تا ۴۸
این اتفاق حدودا ۳ ماه زمان میبره و فیبو ۶۱.۸ تاچ میکنه و برمیگرده و بعد از کندل ۶ ماهه ۲۰۲۳ موج ۵ شروع میشه و کف جدید میبینیم حدودا ۱۲ هزار دالار

انشاالله به لطف خدا و ماشاالله به این لطف و تبارک الله به شما و صدباریکلا به عزیزان بالا میرویم :joy::joy::joy::joy:

داداش ترمز بریده مگه ؟ یا گازش گیر کرده

پیش بینیت بیشتر به کیلومتر ماشین میاد تا بیت کوئین

عزیزم صبر کن خواهی رسید فقط صبور باش

عزیز فکر کنم شب یه وری خوابیدی هوا کشیدی زهی خیال باطل.

چقدر کف میزنه :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: