تاثیر اخبار سیاسی بر بازار ارزهای دیجیتال

سلام. درد من اینه که زنانی که بیت رو ۵۶ بود من ارزی مثل آلیس رو ۲۲ خریدم. اون موقع تتر ۲۵ بود. الان تتر شده ۵۱ یعنی دو برابر ودر نتیجه مثل این که بیت به ۶۰ رسیده ولی آلیس تو ۱.۷ مونده. ۱۰ تا دیگه ارز مثل این دارم و دقیقا تو این وضعیتی هستن. مثل مانا. سندباکس. آلفا. کامپاند.و …

دوست عزیز تو هر شرایطی حد ضرر رعایت کن منم مثل شما یه سبد ارزی داشتم یادمه یه روز صبح که بیدار شدم بیت حمایت روانی ۵۰ هزار را شکسته بود و کل ارزای سبد من اتوماتیک تبدیل به تتر شده بود

تو اوج خریدیم ولی به نظر من دیگه محاله الت کوین برسن به قیمت اون موقع ارز هشت دلاری بودن الان ده سنت بیست سنت شدن دیگه کی میخان قیمت رو تاچ کنن یه ضرر کلان به سر خودمون اوردیم اعصاب همه چی گرفت ازمون من خدا میدونه پول یه اپارتمان دادم رفت تو این چند سال از بس خریدم با ضرر فروختم

الفاتحه مع الصلوات برادر خدا بیامرزدت ولی امید داشته باش بالاخره مثل ققنوس از خاکسترمون بلند میشیم

دقيقا منم تو أوج خريدم پولم يك دهم شده بود (ريالي) الان شده يك پنجم چون دلار بالا رفته
خاك تو سرم كه اگه دلار و طلا يا ماشين خريده بودم الان ٤ برابر بود

من هم اشتباه کردم فقط آلت خریدم. فکر کنم از این به بعد سرمایه‌گذاران جدید که پول وارد کریپتو می‌کنن آدم‌هایی هستن که هیچ آشنایی با این بازار ندارن. از این بازار فقط بیت‌کوین رو می‌شناسن. برای همین بیت می‌خرن.

داداشم میدونی بدترین کاری تو این بازار میشه انجام داد چیه؟!اینه که تو بازار نزولی پولتو پخش کنی رو چند تا ارز به امید اینکه یکیشون یه حرکتی بزنه که بخیالت شاید ضررتو کم کنه.اگر تو این یکی دو سال اخیر کل پولتو گذاشته بودی رو یه ارز پدر و مادر دار و اصلا دستش نزده بودی با همه ریزشهاش بازم کمتر ضرر میکردی.ولی با همه اینا زیاد فکرشو نکن.درست میشه.الان اصلا زمان خوبی نیست که بخوای از این بازار نا امید بشی.یقین داشته باش بزودی روزای باحالت از راه میرسن.نهایتا ۳ ماه صبر داشته باش و هیچ تریدی از این لحظه دیگه انجام نده.همین ارزهایی که داری رو دست نزن.۳ ماه طلایی در پیشه.موفق باشی