تحلیل دوج و صبر

(قسمت دوم)

از لحاظ تکنیکال هم که چنوقته پیش گفتم اصلاحش تمومه و دوباره درگیر چسبندگی به بیت کوین شده…
و در مورد وضعیت الان نسبت به توییتی که ایلان ۱۵ مارس زد و دوباره ری توییتش کرد و همزمان پین شد که اگه دقت کرده باشین توی ویدئو حرکت متوقف میشه و دوباره استارت زده میشه ,بنظرم این حرکت رو میشه به ارزش مبادلات ربط داد که به حدی کاهش پیدا میکنه که گویا متوقف شده و کسی خرید و فروش نمیکنه !!!
از کاهش حجم مبادلات نترسید ,کاهش حجم مبادلات حاکی از کمتر خریدو فروش شدن ارز و هولد کردن افراده , زمانی که استارت زده شه لحظه به لحظه به حجم مبادلات اضافه میشه و اونموقس که برای خرید دیره ,من امروز خریدمو کامل کردم و ۸۰ درصد سرمایم رو روی دوج گذاشتم و از سود چهل پنجاه درصدی بقیه ارزا چشم پوشی کردم ,به امید یه سود تپل و دلچسب,و بازه ی صبر رو هم روی ۳ ماه گذاشتم,اگر هم سود نده اشکال نداره تا الان هم کلی بم سود داده,. با این حال میدونم که سود دلچسبی میده,فقط ازتون انتظار صبر دارم که انشالا خوشحالیمون در کنار هم باشه, دل شاد باشید , امیدوارم کمکی کرده باشم :heart:
شاد و پیروز باشید,امسال سال توست اگر صبر کنی♥️

80درصدشو خخخ حتما سرماید صد هزار تومن ببین بچه برو چهار چیز یاد بگیر بعد بیا نظر بده

دقیقا. من هم ی سود خوبی ازش گرفتم و دوباره 80درصد پولمو خرید زدم. همین روز ها هست که دوباره به افراد صبور حال بده.

چه پیام دلچسبی بود ممنون از پیامتون .متاسفانه من همون موقع که وارد شدم تو اوج بود و منم بلد نبودم کلی خریدم و تو ضررم و خب تونستنم تو ضرر بفروشم ایشالا که بره بالا منم از ضرر در بیام

سرماید؟!!! سرمایه انسان تفکر و عقل اونه !!! ۸۰ درصد من با اندازه ذهن شما متفاوته !!!زمان همه چیزو مشخص میکنه،انشالا توام از ارزایی که انتخاب کردی سود ببری،:heart:

نه داداش طرف ۱۰۰میلیارد داشته میدونی چند صفر داره با صفر خودت

تحلیل تا آخر سال میلادی چیه؟ قیمت دوج؟